Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tips og triks Håvard Vognild 2. mars ting som kjekt å vite noe om Artikler på din side som havner på Meløy vgs. Brødsmulesti som ser helt merkelig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tips og triks Håvard Vognild 2. mars ting som kjekt å vite noe om Artikler på din side som havner på Meløy vgs. Brødsmulesti som ser helt merkelig."— Utskrift av presentasjonen:

1 Tips og triks Håvard Vognild 2. mars. 2016

2 3 ting som kjekt å vite noe om Artikler på din side som havner på Meløy vgs. Brødsmulesti som ser helt merkelig ut Sette inn knapper i artikkel Spørsmål og innspill fra salen.

3 Først må vi forstå sammenhengen 1.En artikkel som havner hos Meløy vgs er en layoutfeil. 2.Layout forteller oss hvilket design som skal vises og hvilke elementer som skal vises 3.Layout bestemmes av meny

4 Dette er en artikkel som ligger i Narvik vgs, men som vises i Meløy sin layout.

5 Hvordan fikser vi dette? 1.Gå inn i artikkelkategori 2.Velg endre kategori 3.Velg vis avansert

6 Rull nederst og finn åpne underliggende artikler med layout til følgende menypunkt Velg et menypunkt som er rett. Trykk lagre og avslutt Du må sikkert også åpne artikkelen og lagre denne på nytt etterpå.

7 Dette er menyen til OPUS Hadsel Layout til et menypunkt setter du ved å gå inn i meny og velge layout på boksen til venstre. Deretter velger du layout på det enkelte menypunkt.

8 Emnetype

9 1.Når du står inne i artikkelen velg emnetype 2.Finn rett emnetype fra nedtrekksmenyen 3.Trykk lagre.

10 Her kan du sette inn kontaktperson hvis dette er ønskelig. I alle fall mange som spør etter kontaktpersoner på skolefag Bruk gjerne emnetyper på alle artikler som ikke er nyheter. Dette gir mye bedre søk.

11 Brødsmulestien er feil Dette har dere alle rede fått svaret på i denne sesjonen, men jeg gjentar gjerne

12 Rekkefølgen i brødsmulesiten kommer av menyen. Som dere ser er menynivåene: Nordland fylkeskomme Politikk Medvirkning Eldrerådet Dette gir følgende brødsmulesti: Flytter du eldrerådet til politisk organisasjon vil brødsmulestien oppdateres.

13


Laste ned ppt "Tips og triks Håvard Vognild 2. mars ting som kjekt å vite noe om Artikler på din side som havner på Meløy vgs. Brødsmulesti som ser helt merkelig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google