Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Veke 36 – Vekas nøtt I ei gate har vi husnummer 2, 4, 6 og 8 Det bur ein elev i kvart hus Kvar elev har eit favorittfag og eit eige kjeledyr Eleven i nr.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Veke 36 – Vekas nøtt I ei gate har vi husnummer 2, 4, 6 og 8 Det bur ein elev i kvart hus Kvar elev har eit favorittfag og eit eige kjeledyr Eleven i nr."— Utskrift av presentasjonen:

1 Veke 36 – Vekas nøtt I ei gate har vi husnummer 2, 4, 6 og 8 Det bur ein elev i kvart hus Kvar elev har eit favorittfag og eit eige kjeledyr Eleven i nr. 6 liker fysikk Hunden er nabo til hesten Ole liker matematikk og bur på den eine enden Erik bur mellom hesteigaren og eleven som har fysikk som favorittfag Kristine bur ved sida av katteeigaren Eleven som bur lengst til høgre, har teknikk som favorittfag Kristine som bur lengst til høgre, har teknikk som favorittfag Katten er nabo til eleven som liker norsk I kva for eit hus bur Åse, og kven eig apekatten?

2 Ole, Erik, Kristine og Åse Hus nr. 2Hus nr. 4Hus nr. 6Hus nr. 8 Elev Favorittfag Kjeledyr

3 Kven underviser kva? Fruene Andersen, Bang og Christensen underviser i kvar sitt språk i skulen. – Ei av dei undervis i fransk, ei anna i spansk og ei tredje i italiensk – Lærarinna i italiensk, som er fru Bangs beste venninne, er den yngste av dei tre – Fru Christensen er eldre enn spansk lærerinna LærarinneAndersenBangChristensen Språk


Laste ned ppt "Veke 36 – Vekas nøtt I ei gate har vi husnummer 2, 4, 6 og 8 Det bur ein elev i kvart hus Kvar elev har eit favorittfag og eit eige kjeledyr Eleven i nr."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google