Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Studiespesialiserende fag ved Nannestad videregående skole Nannestad videregående skole satser tungt på studiespesialiserende fag. Vi har en stab av dyktige.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Studiespesialiserende fag ved Nannestad videregående skole Nannestad videregående skole satser tungt på studiespesialiserende fag. Vi har en stab av dyktige."— Utskrift av presentasjonen:

1 Studiespesialiserende fag ved Nannestad videregående skole Nannestad videregående skole satser tungt på studiespesialiserende fag. Vi har en stab av dyktige lærere med solid kompetanse, og vi legger stor vekt på å være en fremtidsrettet og kompetanseorientert skole. Vi har mange samarbeidspartnere både innenfor offentlig og privat næringsliv, og det er med på å stimulere til gode og realistiske opplæringssituasjoner både i og utenfor skolen. Den virkelige verden er en spennende læringsarena, og det utnytter vi til fulle ved Nannestad videregående skole! Nannestad videregående skole Smedstuveien 2, 2030 Nannestad Telefon: 63 99 66 00

2 Språk og Samfunnsfag Nannestad videregående skole har et bredt faglig tilbud, innen språk - og samfunnsfagene og økonomi. Skoleåret 12/13 tilbyr vi følgende fag: Internasjonal engelsk, samfunnsfaglig engelsk, Reiseliv og språk, Sosiologi og sosialantropologi, Politikk og menneskerettigheter,Historie og filosofi, Rettslære, Økonomistyring, og Økonomi og ledelse. Vi har et ”Språkverksted”, hvor elevene kan komme og få hjelp og veiledning i arbeidet med språkfagene. I år tilbyr vi støtte i spansk, tysk, engelsk og norsk. Skolen har en unik beliggenhet ved at den ligger så nær Gardermoen, landets hovedflyplass, og de muligheter den gir. Hovedflyplassen åpner for et stort arbeidsmarked og gir oss et internasjonalt perspektiv. Skolen satser offensivt på internasjonalisering, blant annet via deltagelse i internasjonale prosjekter, for eksempel tverrfaglig utvekslingsprogram med skoler i Berlin og Barcelona. Elevene på Nannestad får tilbud om opplæring i fremmedspråk på nivå 3, noe som gir fordypningspoeng i språk. I opplegget inngår blant annet en studietur til en skole i målspråklandet.

3 Realfag Ved Nannestad videregående skole har vi ambisjoner om å bli Østlandets viktigste realfagsskole. Vi skal stå i første rekke i utviklingen av morgendagens realfagsundervisning! Vi har et ”Matteverksted” som er åpent to dager i uka, hvor elevene kan komme og få hjelp og veiledning i arbeidet med matematikk. Vi er som én av ni skoler i landet deltakere i Norsk Romsenters ”Fysikken-i-Fokus”-program, som blant annet innebærer at fysikkelever får delta på en romfartsleir ved Andøya Rakettskytefelt. Deltakelsen medfører også at skolen får besøk av anerkjente foredragsholdere som inspirerer elevene til realfag. Faget Teknologi og forskningslære gjennomfører vi ved Forsvarets Flysamling Gardermoen. I dette faget satser vi på aerodynamikk, luftfart og romfart, og elevene får praktisk opplæring av fagpersoner ved flysamlingen. Vi satser på dette fagområdet fordi det gjenspeiler industrien som er etablert rundt OSL. Elevene har besøkt USA hvert år i mars da det store Florida Air Show arrangeres. Her er det Hands-on workshops for elevene. I tillegg har de flere faglige oppgaver, blant annet på World of Tomorrow (disney), Epcot (disney) og Kennedy Space Center. Skolen har etablerer samarbeid med Central Florida Aerospace Academy for utveksling av elevprosjekter og oppgaver over internett. I fremtiden, hvis anledningen byr seg, kan det bli snakk om utveksling av elever. Våre partnere:

4 Blokkskjema 2012-2013 VG2 BlokkRealfagSpråk,samfunnsfag og økonomi AMatte R1Matte S1. Sosiologi og sosialantropologi BFysikk 1 Rettslære 1 Reiseliv og språk 1 CKjemi 1Historie og filosofi 1 Internasjonal Engelsk DBiologi 1Økonomi styring VG3 BlokkRealfagSpråk, samfunnsfag og økonomi AMatte R2 Rettslære 2 Reiseliv og språk 2 BFysikk 2 Matte S2Politikk og menneske- rettigheter CKjemi 2 Rettslære 2Historie og filosofi 2 Samfunnsfag lig engelsk DBiologi 2Økonomi og ledelse I tillegg tilbyr vi : -Teknologi og forskningslære som et 3 timers fag -Femmedspråk 3 i fransk, spansk og tysk (avhengig av søkertall) -Toppidrett (egen søknad ved skolestart)


Laste ned ppt "Studiespesialiserende fag ved Nannestad videregående skole Nannestad videregående skole satser tungt på studiespesialiserende fag. Vi har en stab av dyktige."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google