Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Drammen flyklubb Gavekort kan du redigere selv.......eks. Vi ønsker å bidra til at du får drevet med det du liker og har overført.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Drammen flyklubb Gavekort kan du redigere selv.......eks. Vi ønsker å bidra til at du får drevet med det du liker og har overført."— Utskrift av presentasjonen:

1 Drammen flyklubb Gavekort http://www.dfk.no/...her kan du redigere selv.......eks. Vi ønsker å bidra til at du får drevet med det du liker og har overført penger til flykontoen din. Vi ønsker deg lykke til med flytimene.

2 Gavekort...her kan du redigere selv.......eks. Vi ønsker å bidra til at du får drevet med det du liker og har overført penger til flykontoen din. Vi ønsker deg lykke til med flytimene.

3 Gavekort...her kan du redigere selv.......eks. Vi ønsker å bidra til at du får drevet med det du liker og har overført penger til flykontoen din. Vi ønsker deg lykke til med flytimene.


Laste ned ppt "Drammen flyklubb Gavekort kan du redigere selv.......eks. Vi ønsker å bidra til at du får drevet med det du liker og har overført."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google