Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til åpen dag Nadderud videregående skole

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til åpen dag Nadderud videregående skole"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til åpen dag Nadderud videregående skole
nadderud videregående skole med kultur for læring Velkommen til åpen dag Nadderud videregående skole

2 Det er flere gode grunner til å søke oss
nadderud videregående skole med kultur for læring Det er flere gode grunner til å søke oss Vi mener trivsel er en forutsetning for læring og utvikling. Skolestart – makkerpar – mottakssamtale – faddergrupper – klassevise turer i nærmiljøet. Vi arbeider systematisk med tanke på at flest mulig skal bli sett og fullføre og bestå opplæringen. Vi mener selv vi har vestregionens flotteste skolebygning og vi har tilgang til idrettshaller og kunstgressbaner. Mange sosiale arrangement. Revy – alle får være med – i år deltar nesten 400 elever Hyperaktive miljøarbeidere. Hippocampus, grøtdag, sjakkturnering, quiz, spillkvelder, fotballcup, valgvaker og BRO. Aktivt elevråd og elever som er motiverte for både fag og utenomfaglige tema som for eksempel aksjonsdag.

3 nadderud videregående skole med kultur for læring
fortsetter: Et bibliotek som fungerer både som en faglig og sosial læringsarena. Vi er flinke til å benytte oss av mulighetene som nærheten til Oslo gir. Teater, museum, universitet o.l. er lett tilgjengelig med T- banen. Tilrettelagt for forsering av matematikk. Mellom 10 og 15 elever gjør forserer hvert år. I samarbeid med naboskoler tilbyr vi fremmedspråk (spansk, tysk og fransk) nivå 3 med en ukes språktur som en del av opplæringen. Nadderudelevene kommer fra mange forskjellige ungdomsskoler. Miljøet er nytt, sammensatt og åpent. Det er gode sjanser for at du blir kjent med nye mennesker.

4 nadderud videregående skole med kultur for læring
Kort om skolen Studiespesialiserende utdanningsprogram: 6 paralleller på hvert trinn Minoritetsspråklige elever integrert SSP: 15 plasser på hvert trinn Innføringsklasser for elever med kort botid: to grupper med 12 elever i hver gruppe. Idrettsfag: 1 klasse på hvert trinn. Ca 600 elever.

5 nadderud videregående skole med kultur for læring
Skolens fagtilbud: Fremmedspråk: Fransk, spansk og tysk nivå II og tysk nivå I Realfag: Biologi 1 og 2, Fysikk 1 og 2, Kjemi 1 og 2, Matematikk R1 og R2, Matematikk S1 og S2, Programmering og modellering – X Språk, samfunnsfag og økonomi: Internasjonal engelsk og samfunnsfaglig engelsk, Historie og filosofi 1 og 2, Sosiologi og sosialantropologi og politikk og menneskerettigheter, Rettslære 1 og 2, Samfunnsøkonomi 1 og 2, Spansk, fransk og tysk nivå III Idrettsfag: Toppidrett 1,2,3 og Breddeidrett 1,2,3.

6 Fagvalg på Nadderud Matematikk 1P og 1T Programfagsvalg.
nadderud videregående skole med kultur for læring Fagvalg på Nadderud Matematikk 1P og 1T Programfagsvalg.

7 Resultater fra skoleåret 2017/18
nadderud videregående skole med kultur for læring Resultater fra skoleåret 2017/18 Elevundersøkelsen og trivsel 4,4 på en skala fra 1-5. Fullført og bestått: 96,8%. Samlet karaktersnitt 4,9 Eksamensresultatet var bedre enn gjennomsnittet i fylket i 17 av 21 fag.

8 nadderud videregående skole med kultur for læring
Takk for oppmerksomheten og lykke til med valg av utdanningsprogram og skole. Husk søknadsfrist 01.03


Laste ned ppt "Velkommen til åpen dag Nadderud videregående skole"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google