Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fagrådgivere: Lars Martin Asmyhr/Karl Olav Ryg

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fagrådgivere: Lars Martin Asmyhr/Karl Olav Ryg"— Utskrift av presentasjonen:

1 Fagrådgivere: Lars Martin Asmyhr/Karl Olav Ryg
Felles kravspesifikasjon for Oslo kommune Skoleanlegg del 3, Tekniske krav Kap 56 - Styring av tekniske anlegg Fagrådgivere: Lars Martin Asmyhr/Karl Olav Ryg

2 Kapittel 56 - Tekniske anlegg
Det skal leveres et komplett autonomt automatiseringsanlegg. Skolens automatiseringsanlegg skal tilknyttes Undervisningsbygg Oslo KF sitt toppsystem. Formålet med kapittel 56 er å sikre en enhetlig og korrekt leveranse av de tekniske anleggene. Med dette kapittelet sikrer man at både byggherre og entreprenørene vet hva som er kravene til leveransen.

3 Kapittel 56. Tekniske anlegg
Innholdet i boka er de kravene som UBF og UDE stiller til de tekniske anleggene utover lover og forskrifter. Boken er bygd opp etter Oslo kommunes merkemanual, med stigende systemnummer. Kravspesifikasjon 2009 forsvinner og erstattes av Skoleanlegg 2012 del 3 tekniske krav og nettsiden for maler og skjemaer.

4 Maler og skjemaer Funksjonstabeller og komponentoversikt for alle tekniske anlegg. Her ligger det beskrivelse av hvordan merking av anleggene skal utføres. Det ligger også en egen mal for merking av bygget.

5 Før og etter

6 Spørsmål?


Laste ned ppt "Fagrådgivere: Lars Martin Asmyhr/Karl Olav Ryg"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google