Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Drammen kommune har de siste fire årene hatt stabilt gode resultater i medarbeiderundersøkelsen og høy svarprosent. Vi ligger på de fleste indikatorene.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Drammen kommune har de siste fire årene hatt stabilt gode resultater i medarbeiderundersøkelsen og høy svarprosent. Vi ligger på de fleste indikatorene."— Utskrift av presentasjonen:

1 Drammen kommune har de siste fire årene hatt stabilt gode resultater i medarbeiderundersøkelsen og høy svarprosent. Vi ligger på de fleste indikatorene over snitt for landet. Ingen av indikatorene har snittscore under snitt land. Den indikatoren der Drammen skiller seg mest ut i forhold til andre kommuner er spørsmålene om overordnet ledelse. Her ligger Drammen 0,5 poeng over snitt land og vi har hatt en positiv utvikling på 0,2 poeng fra 2008/2009. Tre indikatorer ligger 0,2 poeng over snitt land: Nærmeste leder Mobbing, diskriminering og varsling Faglig og personlig utvikling Våre egne tilleggsspørsmål om nærmeste leder og virksomhetsleder har også hatt en positiv utvikling de siste årene. Kan ha sammen heng med systematisk satsing på lederutvikling.

2

3

4


Laste ned ppt "Drammen kommune har de siste fire årene hatt stabilt gode resultater i medarbeiderundersøkelsen og høy svarprosent. Vi ligger på de fleste indikatorene."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google