Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Cyber Lions I februar 2013 fikk jeg en mail fra vår generalsekretær der hun spurte om jeg kunne se på å lage ett konsept for “virtuelle klubber”, altså.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Cyber Lions I februar 2013 fikk jeg en mail fra vår generalsekretær der hun spurte om jeg kunne se på å lage ett konsept for “virtuelle klubber”, altså."— Utskrift av presentasjonen:

1 Cyber Lions I februar 2013 fikk jeg en mail fra vår generalsekretær der hun spurte om jeg kunne se på å lage ett konsept for “virtuelle klubber”, altså klubber som ikke er fysisk begrenset, men eksisterer på internett. Etter litt graving fant jeg ut at Lions International har skrevet endel om “Cyber Clubs”.

2 Unge mennesker anser internett som en "integrert del av livet sitt".
Hvorfor? Unge mennesker anser internett som en "integrert del av livet sitt". Hvis de måtte velge mellom internett og det å eie en bil ville to av tre valgt internett. Cisco Connected World Technology Report 3600 respondents. The 18 countries include: United States, Canada, Mexico, Brazil, Argentina, United Kingdom, France, Germany, The Netherlands, Russia, Poland, Turkey, South Africa, India, China, Japan, South Korea, and Australia. Studien gir en god pekepinn på hvilke forventinger neste generasjons arbeidstakere vil ha når de skal ut i arbeidslivet.

3 Hvorfor? To av fem studenter svarer at internett er viktigere for dem enn dating, omgang med venner og musikk. Nettverksbygging skjer ikke lenger i det fysiske lokalsamfunnet, men på internett. Cisco Connected World Technology Report 3600 respondents. The 18 countries include: United States, Canada, Mexico, Brazil, Argentina, United Kingdom, France, Germany, The Netherlands, Russia, Poland, Turkey, South Africa, India, China, Japan, South Korea, and Australia. Studien gir en god pekepinn på hvilke forventinger neste generasjons arbeidstakere vil ha når de skal ut i arbeidslivet.

4 Hvordan? Digitalt klubbhus som fungerer på alle digitale plattformer. Styremøter via Google Hangouts. Halvårlige fysiske samlinger.

5 Rekruttering Samtidig ble jeg far for første gang, så arbeidet ble lagt på hylla. Høsten 2013 gikk jeg så ut i pappaperm og tok opp arbeidet igjen. Jeg fant fort ut at å selge Lions til mine venner var vanskelig, men å selge en spesifikk aktivitet var betydelig lettere. Så etter å ha rekruttert mine første to medlemmer, så arrangerte vi en tankesmie og endte opp med det som dere idag kan se på nettsiden Klubben har som mål å motarbeide mobbing, hovedsaklig på internett, spesielt via Lionsprosjektet Det er Mitt Valg og Lions Røde Fjær Vi har også etablert ett nettsted som vi ønsker skal bli et norgesledende sted for informasjon om mobbing, med hovedfokus på digital mobbing. - Venner - Facebook - Twitter - Nettverkssamlinger Klubben blir etablert i disse dager med 25 chartermedlemmer.

6 Cyber Clubs Lions Norge
Klubben har som mål å motarbeide mobbing, hovedsaklig på internett, spesielt via Lionsprosjektet Det er Mitt Valg og Lions Røde Fjær Vi har også etablert ett nettsted som vi ønsker skal bli et norgesledende sted for informasjon om mobbing, med hovedfokus på digital mobbing. Sist men ikke minst skal vi arrangere en årlig ungdoms-camp med fokus på mobbing i samarbeid med blant annet Det er Mitt Valg. Skaffe deltakere til camp’en og praktiske detaljer ønsker vi å gjøre i samarbeid med Norges 470 eksisterende Lions-klubber. Vi skal også hjelpe Lions Norge og våre søsterklubber over hele landet til å modernisere seg og spre vårt gode budskap om barne- og ungdomsarbeid over internett og sosiale medier. Våre medlemmer er allerede engasjert i Lions Røde Fjær sin ungdomsgruppe og Lions Norges PR og Informasjonskomité. Klubben kan selvfølgelig også ha andre aktiviteter for å samle inn penger eller bidra på andre måter til både Lions Norge, Lions Clubs International og andre humanitære formål, men det får bli opp til medlemmene etter at vi har gjort suksess med vårt hovedmål. Klubben blir etablert i disse dager med 25 chartermedlemmer.

7 Cyber Clubs Lions Norge

8 Mail: post@gauteweb.net
Mer informasjon Mail:


Laste ned ppt "Cyber Lions I februar 2013 fikk jeg en mail fra vår generalsekretær der hun spurte om jeg kunne se på å lage ett konsept for “virtuelle klubber”, altså."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google