Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Om vi skulle bygge org i dag

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Om vi skulle bygge org i dag"— Utskrift av presentasjonen:

1 Om vi skulle bygge org i dag
Dagens oppbygging av org. leddet er det ideelle Skulle det være en ny oppbygging så skulle kretsen fjernes så det blir 2 org. ledd

2 Bedre klubbutvikling / Mye prestisje i roller / nye krefter
Viktig å få klubbene til å ta kurs i klubbutvikling som Idrettskretsen arrangerer Viktig for bowlingkretsen å selge inn personlig utvikling til klubbenes styre. Kretsen bør oppfordre klubbene til å alltid ha en ungdom i styret. Viktig å få nye/unge medlemmer inn i styret Få på plass en sterk valgkomite som tør å gjøre endringer Lage en oppgaveliste for hvert styremedlem Få styremedlemmer som har erfaring fra andre steder og som ikke spiller bowling.

3 Mer effektiv trenerutvikling
En bedre klubbutvikling vil føre til at nye/gamle medlemmer vil få større lyst til å ta trenerkurs Bedre synliggjøring av trenerne i krets / klubb Bedre synliggjøring på NBF sine sider Ulf bør ha med seg trenere i kretsene når han skal på turne.

4 forhindre misting av spillere
Bedre rekrutering, forhindre misting av spillere Rekruttere på skolene, barnebursdager Rekruttere fra forskjellige organisasjoner Rekruttere fra bedriftsbowlingen Ta bedre vare på ungdommene ved å lytte på de Ta med ungdommer på lagspill slik at de føler at de er en del av klubben Viktig med å trene ungdommene slik at de føler at de utvikler seg Viktig med gode tilbakemeldinger til de som blir trent.

5 Utnytte organisasjonsleddene optimalt
Pr. i dag er det ingen optimal utnyttelse. Utarbeide arbeidsinstrukser for kretsene og klubber Går info/spørsmål til rette ledd/personer.

6 Mer relevant idrett for ungdom
Ungdom har mye fokus på fysisk trening – kan klubbene ha utstyr i hallen for fysisk trening som kombineres med bowlingtreningen. Skape et mer synlig image for bowlingen. Kontakte SFO for å lage aktivitet i hallen Kan dataspill benyttes som en inngang til bowlingklubbene gjennom dataspill bli kjent med bowlingen.

7 Bursdagsbowling kontra klubbspill
Vi må bygge på den gleden bursdagsbowling gir og overføre den til klubbspill. «Uforpliktende spill». Hallene og klubbene må samarbeide, klubbene tilbyr seg å være med på bursdagsbowlingen for instruksjon.

8 Bedre samarbeid med hallene
Klubben må ta initiativ til et møte med ledelsen i hallen for å bli enige om resurser klubben kan tilby. Merverdi for hallene på «mindre» steder å få aktive klubber inn i hallen ved at disse eksponerer seg i media.

9 Bedre utnyttelse av trenere
Kretsene bør bli bedre til å koordinere trenerresursene i kretsen. Bedre synliggjøring av trenerne i krets / klubb gjør at trenere blir mer etterspurt. Ulf bør ha med seg trenere i kretsene når han skal på turne for å synligjøre dem.

10 Mer attraktive for sponsorer
Synliggjøring i media, lokalpresse. Tilby teambuilding til bedrifter hvor klubben stiller med instruktør. Sponsoravtaler basert på samarbeidsavtaler. Arrangere større turneringer.


Laste ned ppt "Om vi skulle bygge org i dag"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google