Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til LAN! For å kunne delta på Buenlan må dette arket leveres ferdig utfylt sammen med billetten ved registrering. Buenlan vil at foresatte skal.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til LAN! For å kunne delta på Buenlan må dette arket leveres ferdig utfylt sammen med billetten ved registrering. Buenlan vil at foresatte skal."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til LAN! For å kunne delta på Buenlan må dette arket leveres ferdig utfylt sammen med billetten ved registrering. Buenlan vil at foresatte skal skrive under på følgende: Buenlan har ansvar for deltakerne når de er inne i våre lokaler. Hvis deltakerne velger å gå ut så er de foresattes ansvar. Vi oppfordrer foresatte til å ha kontakt med ungdommen gjennom helga. Tyveri kan forekomme, og vi ber deltakerne om å verne om sine verdier. Tapte eiendeler vil ikke dekkes av Buenlan. Buenlan vil ikke kjøre offisielle konkurranser i spill med 18 års grense. Buenlan har ingen ansvar for hvilken spill som ungdommene spiller på sin private maskin. Buenlan er et rusfritt arrangement. Brudd på denne regelen vil medføre varsling av foresatte og hjemsendelse uten refusjon. Counter Strike GO er et spill med 16 års aldersgrense. Får ungdommen delta på denne compoen? ………… Får ungdommen være med på bilder til bruk av markedsføring av våre aktiviteter i regi av inClub og Buen Kulturhus? ……… Har ungdommen allergier eller tar medisiner som kan ha betydning for denne helgen? ……………………………………………… Ønsker du å kontakte en ansvarlig under Buenlan er du velkommen til å ringe Anett Heierdahl Nordby på mobil nr

2 Informasjons deltaker
Program FREDAG 18:00 Innsjekk og registrering 20:00 Lyset går 22:00 Middag 24:00 Finale FIFA Compo på storskjerm i Storsalen LØRDAG 11:00 Frokostbuffé 18:00 Middag 20:00 Kahoot 24:00 Finaler Counter Strike GO på storskjerm i Klubbscenen SØNDAG 10:00 Linja/strøm frakobles 11:00 Slutt Informasjons deltaker Navn: Adresse: Alder: Mobil: Skole: Trinn: Informasjon foresatte Navn: Mobil: Dato/sted Underskrift av foresatte


Laste ned ppt "Velkommen til LAN! For å kunne delta på Buenlan må dette arket leveres ferdig utfylt sammen med billetten ved registrering. Buenlan vil at foresatte skal."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google