Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Høgskolen i Østfold tilbyr 60 studier i Halden, Sarpsborg og Fredrikstad

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Høgskolen i Østfold tilbyr 60 studier i Halden, Sarpsborg og Fredrikstad"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Høgskolen i Østfold tilbyr 60 studier i Halden, Sarpsborg og Fredrikstad

3 Datautdanning i Halden siden 1977

4 Avdelingen har nå 380 studenter og 40 ansatte

5 I det nye Høgskolesenteret i Halden
samles all datautdanning fra

6 Bachelor i ingeniørfag - data (3 år) Bachelor i informatikk (3 år)
DATASTUDIER du kan velge blant: Bachelor i ingeniørfag - data (3 år) Bachelor i informatikk (3 år) Bachelor i informasjonssystemer og IT-ledelse (3 år) Bachelor i digital medieproduksjon (3år) Årsstudium i informatikk 2 årig studium i informatikk Master i informatikk (2 år)

7 Bachelor i ingeniørfag - Data (3 år)
Dataingeniørstudiet er et studium med teknologisk profil. Du får en solid innføring i IT-fag og datateknologi. Studiet inneholder også realfag og noen samfunnsfag for å gi deg en solid tverrfaglig plattform. I studiet vil du jobbe med en rekke praktiske oppgaver og prosjekter ofte i samarbeid med industri og næringsliv.

8 Bachelor i ingeniørfag - data (3 år) Jobb og videre utdanning:
En dataingeniør kan jobbe med en rekke IT-oppgaver som f.eks programvareutvikling og IT i nye produkter drift av datasystemer IT i industri og næringsliv prosjektledelse salg, service og undervisning Du også kvalifisert for å søke direkte på avdelingens egen Masterutdanning, Vi har avtale med NTNU der du kan bli master i teknologi med to år i Trondheim.

9 Bachelor i informatikk (3 år)
Bygger på 2. årig Informatikk. To måter å få Bachelor: - En fordypningsbachelor, legger til et tredje år med informatikk. - En breddebachelor, legger til et årsstudium med et annet fag. Avdeling for samfunnsfag og fremmedspråk tilbyr ulike studier som kan benyttes for å få en bredde bachelor. (Økonomi, språk, statsvitenskap m.m.)

10 Bachelor i informasjonssystemer og IT-ledelse (3 år)
Nytt studium som startet høsten 2004. Studiet tar for seg informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i forhold til individer, grupper, organisasjoner og samfunn. Med en bachelor i informasjonssystemer og IT-ledelse skal du ha gode kunnskaper og ferdigheter innen utvikling og evaluering av nye informasjonssystemer.

11 Bachelor i digital medieproduksjon (3 år)
Nytt studium fra høsten 2005. Skal lære studentene: Design med digitale verktøy Teknisk utstyr for digital overføring Digital lyd, bilde og videoproduksjon

12 Master i informatikk Dette er et to-årig studium, som kan tas som påbygning til bachelorgrad. Studiet har 4 studieretninger: - Intelligente systemer - Sikkerhet i programmerbare systemer - Teknisk visualisering/ miljøinformatikk - Design av digitale omgivelser 2. år Vår Mastergradsoppgave (30stp) Høst Spesialpensum (15stp) Studieretningsfag (15stp) 1. år Studieretningsfag (30stp) Software engineering (15stp) Programmeringspråk (15stp)

13 Opptak Dataingeniør: krever 3MX og 2FY Informatikk: generell studiekompetanse MX, 2MY eller 3MZ Informasjonssystemer og IT-ledelse: generell studiekompetanse Digital medieproduksjon: generell studiekompetanse Master: lokalt opptak, krever bachelorgrad eller lignende.

14 Hvorfor it-studier i Halden?
300 studenter, mange jenter (totalt 2500 studenter i Halden) Nær tilknytning til IT-miljøet God tilgang på utstyr og trådløsforbindelse på hele skolen En av Norges feteste internettlinjer(155Mbps) Et bra studenthus, Samfundet ( Studentboliger til alle Billig å bo og studere Ifølge Din Side koster en 3 årig it-utdannelse: På en privatskole ca Ved Høgskolen i Østfold ca

15 Bertine Zetlitz på studenthuset

16 Samskipnaden har godt boligtilbud for studentene

17 Se mer info (studieplaner m.m.) på våre websider

18 Vinn en iPod på høgskolens websider

19 ”Kontakt oss hvis det er noe du lurer på!”


Laste ned ppt "Høgskolen i Østfold tilbyr 60 studier i Halden, Sarpsborg og Fredrikstad"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google