Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Anna fant også fiskelykken på bryllupsreisen til Jølster Anna fant også fiskelykken på bryllupsreisen til Jølster! I sitt nye hjem i New York.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Anna fant også fiskelykken på bryllupsreisen til Jølster Anna fant også fiskelykken på bryllupsreisen til Jølster! I sitt nye hjem i New York."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3

4

5 Anna fant også fiskelykken på bryllupsreisen til Jølster
Anna fant også fiskelykken på bryllupsreisen til Jølster! I sitt nye hjem i New York inviterte Matthew sin Anna med på på bryllupsreise til Jølster for å vise henne bygda der bestefaren voks opp og kom fra.. Utstyrt med stenger og vadebukser og flytevest fikk de oppleve nærkontakten med vestlandsnaturen på sitt beste. Ikke bare hadde hun fått sin Metthew. I utløpsoset til Jølstravatnet lurte hun også en lubben kilosørret på kroken. Jølster besøket fikk en happy end. Med drikkerent vann til livet under den brusende Huldefossen fikk de en uforglemmelig nærhet til natur og en sterk opplevelse av den frodige vestnorske regnskogen så langt fra den amerikanske storbyen-

6


Laste ned ppt "Anna fant også fiskelykken på bryllupsreisen til Jølster Anna fant også fiskelykken på bryllupsreisen til Jølster! I sitt nye hjem i New York."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google