Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Martina var representert ved:

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Martina var representert ved:"— Utskrift av presentasjonen:

1 Martina var representert ved:
Anne Louise Kristin Ellen Ann Elise Glenn Shagaye Andreas

2 Dette var det første som møtte oss da vi var på vei ut fra metro- stasjonen ute ved kongress hallen. Fremtiden til revmatologi er…….. Fine plakater med fangende bilder og titler. Utrolig hvor mye penger de har brukt på markedsføring. Ikke bare ute men også inne på kongress området. Det var store bannere over alt, og til og med trappetrinnene opp til foredrags salene var det EULAR sitt Madrid emblem.

3 Vi var 14. 000 fra 120 land. Imponerende hvor velorganisert alt var
Vi var fra 120 land. Imponerende hvor velorganisert alt var. Var det noe en lurte på, for eksempel. hvor rom S15 var, var det hjelpere i hvite t-skjorter ved alle innganger eller noen i røde t-slkjorter ved ASK ME bord. Det var 1km fra South Convention Center til North Convention Center. Godt det fantes rullebånd, når en hadde liten tid………….

4 Våre innlegg, Kristin, Anne, Ann-Elise og Kirstin

5 Pasienter er også i fokus på Eular og flere av forelesningene er med henblikk på de og arrangeres av helsepersonell, pasienter og deres organisasjoner.

6 Revmatisme blant unge mennesker, er det virkelig ekte
Revmatisme blant unge mennesker, er det virkelig ekte? Det er ikke bare gamle folk som har det? Du er så lykkelig og gjør så mye? Du kan ikke være i smerte? Ja, vi kan. Vi er ikke vår sykdom, men sykdommen er en del av oss. Du kan ikke se det på utsiden, men vi vet at den er der. Det er med oss i alt vi gjør, hver dag timer, hver dag i året. Det kan være vanskelig å forstå at en ikke kan se. Men vi lever med den hoven jointer, med smerte og tretthet, og med bivirkningene av våre medisiner. Det vil ikke bli avhørt. Vi skulle ikke ha for å bekjempe både smerte og andre folks ufølsom. Vi vet at vår sykdom trenger ikke å være noe holder oss opp. Vi vet at det er mulig å tilpasse seg og fortsatt leve livet til fulle. At det er mulig å følge sine drømmer. Men noen ganger tar det litt ekstra forståelse. Ikke synlig, men det er!

7 Postertour MHH’s egen Ellen Norli
Vår egen Dr. Ellen Norli hadde poster 

8 Messehallen var en opplevelse!
Legemiddelfirmaene hadde store, imponerende stand, flere med sittegrupper og kaffebarer. Vi falt for Simponi sin, de hadde laget et stille rom med levende blomster og gress. Helt nydelig å ta 3 min. med Mindfullness. Representantene fortalte villig om sine produkter, men de opplevdes ikke som altfor pågående.

9 Veldig hyggelig å samles på tvers av profesjoner
Veldig hyggelig å samles på tvers av profesjoner! Sykepleierne og sosionomen var ansvarlig for å finne restaurant, Ellen som er flytende i spansk, ble ansvarlig for bestillingen (alt fra potet-omelett til friterte baby-blekkspruter)

10 Det er ikke alltid en vet hva slags type informasjon en sier ja til å motta, men heldigvis bestemte Ann-Elise seg for å levere inn registrerings skjemaet og dermed bli med i trekningen av en Fit-Bit, som hun vant

11 Det har vært en opplevelse å delta på EULAR
Det har vært en opplevelse å delta på EULAR. Vi reiser hjem full av inspirasjon og motivasjon til å fortsette å arbeide for pasientens beste. Takk for oss !


Laste ned ppt "Martina var representert ved:"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google