Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SAMARBEID SØRE SUNNMØRE Hareid, Herøy, Ulstein, Sande, Ulstein, Vanylven, Volda, Ørsta   Ein ledd i organisasjons og evalueringsprosjektet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SAMARBEID SØRE SUNNMØRE Hareid, Herøy, Ulstein, Sande, Ulstein, Vanylven, Volda, Ørsta   Ein ledd i organisasjons og evalueringsprosjektet."— Utskrift av presentasjonen:

1 SAMARBEID SØRE SUNNMØRE Hareid, Herøy, Ulstein, Sande, Ulstein, Vanylven, Volda, Ørsta   Ein ledd i organisasjons og evalueringsprosjektet i Fagforbundet   Den hadde vi nettverkssamling for HTV på Søre Sunnmøre der vi diskuterte organisasjon og evalueringsprosjektet og i den samanheng kva som skal til for og få fagforeiningar som fungerar etter intensjonane. Er svaret og slå saman små fagforeiningar eller kan vi hjelpe kvarandre med og ha eit tettare samarbeid?. Det synest som om at dei fleste fagforeiningane lokalt arbeider godt, men at ein har problem med og få til drift i ulike seksjonar.   Det vart bestemt at Hild Våge skulle kalle inn leiar og nestleiar i fagforeiningane på søre Sunnmøre til møte onsdag 03. januar 07. Sak: kva skal til for at vi skal få seksjonane til og fungere ?

2

3

4


Laste ned ppt "SAMARBEID SØRE SUNNMØRE Hareid, Herøy, Ulstein, Sande, Ulstein, Vanylven, Volda, Ørsta   Ein ledd i organisasjons og evalueringsprosjektet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google