Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Langdager august 2017 I sommer har vi latt oss inspirere av Sykkel VM  Som del av et prosjekt på skolen arrangerte vi sykkel dag og startet med dekorasjon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Langdager august 2017 I sommer har vi latt oss inspirere av Sykkel VM  Som del av et prosjekt på skolen arrangerte vi sykkel dag og startet med dekorasjon."— Utskrift av presentasjonen:

1 Langdager august 2017 I sommer har vi latt oss inspirere av Sykkel VM  Som del av et prosjekt på skolen arrangerte vi sykkel dag og startet med dekorasjon av en gammen sykkel. Dekorasjonen kommer vi til å fortsette med frem mot sykkel VM, da sykkelen skal bli del av en utstilling på skolen.

2 Vi tegnet opp en sykkelløype i grusen på banen ved Laksevåghallen
Vi tegnet opp en sykkelløype i grusen på banen ved Laksevåghallen. Her ble barna utfordret på krappe svinger, balanse, koordinasjon og presisjon. De som ikke hadde med seg egen sykkel opplevde at gode venner var mer enn villig til å låne bort slik at alle fikk prøve seg i løypen.

3 Små dammer i løypen bød på en ekstra utfordring som barna tok på strak arm.

4 Også på skoleplassen var det full aktivitet der nye førsteklassinger fikk sine utfordringer i løypen. …de måtte til og med forholde seg til skilt og trafikkregler! Dette var stor stas 

5 Start på prosjekt «sykkel – utstilling»
Vi dekorerer med Perler, tøy – strimler, pomponger, fingerhekling og mye annet. Barna har mange gode idéer, så her er det bare fantasien som legger begrensinger!


Laste ned ppt "Langdager august 2017 I sommer har vi latt oss inspirere av Sykkel VM  Som del av et prosjekt på skolen arrangerte vi sykkel dag og startet med dekorasjon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google