Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hva viser Mytos egentlig?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hva viser Mytos egentlig?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hva viser Mytos egentlig?
Brukermanual Hva viser Mytos egentlig?

2 Din faktura Viser total faktura pr mnd. Mørkeblå er faste avgifter, mens lyseblå er variable kostnader. Klikk direkte på den lyseblå grafen for å få frem detaljer. Eller på teksten under grafene. Viser type abonnement og tilleggstjenester. Har du nettopp oppgradert fra 1 GB til 5 GB, vil begge stå der. Viser volumet for Data, tale og SMS. Hold musen over punktene for å få frem tall. Du kan ta bort en av grafene ved å klikke på navnet nederst.

3 Neste nivå – Variable kostnader
Viser kostnader pr område under variable kostnader. For å se Datakostnader – klikk på Data under grafene.

4 Kostnader - Data For å gå tilbake et nivå – klikk her.
Viser betalte MB utover det som er inkludert i 1 GB pakke. Viktig å følge med på, og evt. få en større pakke som er lang billigere enn å betale overforbruk.

5 Kostnader - Tale Viser 3- og 5 siffrede nr + 800, 810, 815.
Viser det som er over inkluderte ringeminutter i pakke, eller det som er trafikk på et vanlig Bedrift abonnement uten inkluderte minutter. Viser alle leverandører av opplysning, ringe til, sende SMS, sette over

6 Kostnader - Utland Viser trafikk til og i utlandet.

7 Forklaring - lønnstrekk
Viser hvilke policy bruker ligger på. Beskrivelse av hvilke tjenester som er benyttet Her har brukeren benyttet totalt 718,54 i perioden. Policy har en beløpsgrense på kr 200 på utland. Sum forbruk på utland er 675,42 i perioden. Bruker skal da trekkes for bruk utland over kr 200, altså 475,42. Summen på 718,54 er totalsummen for både Utland og Surf 200 MB. Alle summer er inkl mva.


Laste ned ppt "Hva viser Mytos egentlig?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google