Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fagkonferansen om karriereveiledning 2017

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fagkonferansen om karriereveiledning 2017"— Utskrift av presentasjonen:

1 Fagkonferansen om karriereveiledning 2017
Foredragsholdere Fagkonferansen om karriereveiledning 2017

2 Bjørn-Kristian Svendsrud Leder Hovedutvalg for utdanning
Bjørn- Kristian Svendsrud er fra Horten. Han er formann i Fremskrittspartiets Ungdom. Ved kommunevalget i 2011 ble han 1. varamedlem til kommunestyret i Horten, men rykket opp til fast medlem fra I 2015 ble han innvalgt på fylkestinget i Vestfold. Fra 2. februar 2017 er Svendsrud leder av hovedutvalg for utdanning, mens Frode Hestnes har permisjon. Svendsrud er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo i 2016.

3 Gina Lund Direktør i Kompetanse Norge
Hun har bred erfaring fra privat næringsliv, organisasjonsliv, politikk og samfunnsliv. Fra 2005 til 2009 var hun avdelingsdirektør i Arbeids- og inkluderingsdepartementet. Hun ble statssekretær i 2009 (Regjeringen Stoltenberg II) «I perioden som statssekretær har det vært viktig for meg å kjempe for mennesker som sliter og for dem som møter særlige utfordringer på arbeidsmarkedet. Jeg har brent spesielt for regjeringens jobbstrategi for å få flere unge med nedsatt funksjonsevne inn i arbeidslivet, sier Gina Lund» Gina Lund er utdannet jurist.

4 Håkon Høst Forsker ved NIFU
Håkon Høst er statsviter, og forsker på relasjoner mellom utdanning og arbeid, profesjonalisering, yrkesdanning, og fag- og yrkesopplæring. Han har gitt ut mange rapporter og vitenskapelige publikasjoner rundt disse temaene.

5 Lene Westgaard-Halle Seniorrådgiver for finans, internasjonalt og politikk i ZERO
Zero er en uavhengig, ideell miljøstiftelse, der de jobber for å sikre en praktisk og raskest mulig fra klimaskadelig aktivitet til utslippsfrie løsninger. Lene har politikk- og finansbakgrunn og har jobbet som politisk rådgiver for Høyres stortingsgruppe. Lene har vært folkevalgt siden Hun har studert statsvitenskap ved UiO og i Oxford. Hun er valgt inn i Vestfold fylkesting, og er leder av Hovedutvalg for Klima, energi og næring.

6 Arvid Ellingsen Spesialrådgiver LO Kristian Ilner Seniorrådgiver NHO

7 Anita Krohn Traaseth Administrerende direktør i Innovasjon Norge
Anita Krohn Traaseth (oppvokst i Sandefjord), er en norsk næringslivsleder, forfatter og blogger. Hun har vært administrerende direktør i Hewlett-Packard Norge, og har solid erfaring fra ledelse med teknologi, gründervirksomhet, innovasjon, omstilling og strategi.


Laste ned ppt "Fagkonferansen om karriereveiledning 2017"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google