Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Samarbeid mellom kreftkoordinator og LMS

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Samarbeid mellom kreftkoordinator og LMS"— Utskrift av presentasjonen:

1 Samarbeid mellom kreftkoordinator og LMS
Nordfjordeid

2 Kreftkoordinator i Nordfjord kommunane Selje, Vågsøy, Eid, Hornindal og Stryn Eli Bente Lote Henden Tlf

3 Kreftkoordinator Økonomisk støtte frå Kreftforeningen har gjeve Nordfjord kommunane moglegheit til å opprette ei 50 % stilling som kreftkoordinator. Ordninga er eit samarbeid mellom kommunane og Kreftforeningen. Eid kommune er vertskommune. Kontor på legevakta på Nordfjord sjukehus.

4 Kreftkoordinator Eit lavterskel tilbod til dei som har fått ein kreftdiagnose og til deira pårørande.  Kan ta direkte kontakt med kreftkoordinator. Treng ikkje henvisning. Kan også få andre til å ta kontakt på dine vegner, til dømes fastlegen din.

5 Lærings- og mestringssenteret Nordfjord sjukehus
Hilde Manseth Bjørhovde 100% stilling, prosjekt, fast frå 1/1-2017 NSH, NPS, BUP, Samhandling med kommunane Hjerterehabilitering, KOLS-kurs, Meistringskurs for kreftramma, Møteplass for pårørande til rusavhengige, ADHD/ADD, Autismespekterforstyrrelsar, Diabeteskurs, kurs ifht barneavdelinga, andre kurs

6 Samhandling?? hmmm

7 Samarbeidsavtale

8 Samlokalisering

9 Samarbeid mellom Kreftkoordinator og LMS
Mestringskurs til pasientar og pårørande 8. og 9. november Dette har vi arrangert sidan 2014. *Kurset er for pasientar med pårørande i alle faser i kreftsjukdommen!

10 S

11 Felles ansvar: Kommunane og helseføretaket skal samhandle om gjensidig kompetansebygging og kompetanseoverføring i høve helsepedagogikk, samt legge til rette for at tilsette kan delta og bidra i ulike opplæringstilbod.

12 Felles ansvar: Det skal vere brukarmedverknad i planlegging, gjennomføring, evaluering og utvikling av alle lærings- og meistringstilbod. Arbeidsmåten er basert på dialog, og er forankra i verdiane om sidestilling av brukarerfaring og fagkunnskap.

13 Tankar vidare.. Treng innspel Pasienten sin helseteneste Fagleg samarbeid- kapasitet- ressursbruk-samhandling Videoundervisning/ telemedisin eks. møter/opplæring..

14 Barn og unge Korleis ta vare på barn og unge både ved eigen sjukdom og pårørande sin sjukdom? Barneansvarlege er lovfesta i spesialisthelsetenesta

15 Livslyst Behov for kurs om «livslyst»? På tvers av diagnosar
Meistring av sjukdom – Livskvalitet i kvardagen når det røyner på Kartlegging av behov for eit slikt tilbod i Nordfjord

16


Laste ned ppt "Samarbeid mellom kreftkoordinator og LMS"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google