Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan kritisere eierne, og komme unna med det?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan kritisere eierne, og komme unna med det?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvordan kritisere eierne, og komme unna med det?
Politiforum Hvordan kritisere eierne, og komme unna med det? Ole Martin Mortvedt.

2 Politiforums formålsparagraf
”Politiforum skal utøve saklig, uavhengig og kritisk journalistikk forankret i Politiets Fellesforbunds formålsparagraf og handlingsprogram, redaktørplakaten, pressens Vær varsom-plakat og andre presseetiske retningslinjer som gjelder for medlemmer av Den Norske Fagpresses Forening. Politiforum har som oppgave å sette PF-medlemmers interesser på dagsorden, bl.a. gjennom å formidle organisasjonens syn og politikk innenfor samfunnspolitiske, fagpolitiske og interessepolitiske områder til medlemmer og opinion. Politiforum skal delta i samfunnsdebatten og stimulere til engasjement og meningsbrytning, både på papir og digitale plattformer.”

3 Eierskapet Landsmøtet delegerte eierskapet
Bestemte at landsmøtet skulle velge et uavhengig bladstyre. Bladstyret: En fra administrasjonen (økonomikompetanse), en tillitsvalgt, ett PF-medlemm (utenfor tillitsmannsrekkene) og ett eksternt styremedlem (utenfor PF). Redaktør er sekretær

4 Ga naboen kontrakt

5 Full lønn og full pensjon

6 Reaksjonene PF Sørøst" gi honnør til Politiforum, redaksjonen og redaktøren. Det er en stor styrke og ha et fagblad som virkelig er uavhengig. Vi anerkjenner den belastningen det er å stå i dette for redaksjonen. Oppslaget skader ikke PF på lang sikt, tvert i mot, det vil gjøre PF bedre.

7 Flere reaksjoner «Trist å høre at vi bruker så mye av våre penger til ansatte og frynsegoder! Pf har en svært viktig jobb å gjøre i omorganiseringen, og jeg skulle ønsket at vi hadde sett mer til dem i prosessen! Jeg tenker pfs sentrale leder!»  «Trist å høre at vi bruker så mye av våre penger til ansatte og frynsegoder! Pf har en svært viktig jobb å gjøre i omorganiseringen, og jeg skulle ønsket at vi hadde sett mer til dem i prosessen! Jeg tenker pfs sentrale leder!»

8 Det tok to måneder PFs generalsekretær går av
Lars Øverkil fratrer sin stilling som generalsekretær for PF, sier Politiets Fellesforbund og Øverkil i en felles pressemelding.


Laste ned ppt "Hvordan kritisere eierne, og komme unna med det?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google