Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Museklubben uke 46 Vi fester setebeltene og starter motoren og dro en tur ut i verdensrommet. Alle ville være med. Vi ligger på ryggen på madrasser og.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Museklubben uke 46 Vi fester setebeltene og starter motoren og dro en tur ut i verdensrommet. Alle ville være med. Vi ligger på ryggen på madrasser og."— Utskrift av presentasjonen:

1 Museklubben uke 46 Vi fester setebeltene og starter motoren og dro en tur ut i verdensrommet. Alle ville være med. Vi ligger på ryggen på madrasser og ser opp i taket. Romraketten tar oss med opp i verdensrommet der vi ser snø, skyer, hav, lyn og torden. Vi ser mange farger og det er nordlyset. Når vi har sett jorden fra rommet, drar vi tilbake til jorden. Da får vi se hvordan nordlyset ser ut fra der vi bor. Filmsnuttene er hentet fra youtube. Etter denne reisen dro vi til julenissen, vi så små filmsnutter fra blåfjell, pingu og noen til.


Laste ned ppt "Museklubben uke 46 Vi fester setebeltene og starter motoren og dro en tur ut i verdensrommet. Alle ville være med. Vi ligger på ryggen på madrasser og."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google