Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Teknisk rom Varmesentral Leilighet Hvordan fungerer vannbåren oppvarming? Hvem har ansvar for de forskjellige delene av varmesystemet? Klikk på ”Leilighet”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Teknisk rom Varmesentral Leilighet Hvordan fungerer vannbåren oppvarming? Hvem har ansvar for de forskjellige delene av varmesystemet? Klikk på ”Leilighet”"— Utskrift av presentasjonen:

1 Teknisk rom Varmesentral Leilighet Hvordan fungerer vannbåren oppvarming? Hvem har ansvar for de forskjellige delene av varmesystemet? Klikk på ”Leilighet” eller ”Teknisk rom”

2 Varmesentral Fjernvarmerør Teknisk rom SIAS levere varme i form av varmt vann til en kundesentral, også kalt varmeveksler, i teknisk rom. Varmeveksleren varmer opp det vannet som sirkulerer i bygget og som varmer opp leilighetene. Vannet fra varmesentralen er fysisk adskilt fra det vannet som sirkulerer i bygget. Leiligheter Varmeveksler Pumpe Det er et fysisk skille i veksleren mellom vannet fra varmesentralen og det vannet som sirkulere i bygget. Hvordan fungerer vannbåren oppvarming? Den stiplede linjen viser hva som er SIAS sitt ansvarsområde. Varmesystem inne i bygget, inkl. pumpe er borettslag/sameie sitt ansvar.

3 Aventa regulerings- og måleenhet Ventiler-følere Utbygger har i garantiperioden ansvar for Aventa (Solanor)-enhet, gulv varme, varmt forbruksvann, følere og ventiler, dvs hele varmesystemet i leiligheten. Utbygger har også ansvar for pumpe og annet utstyr på sekundærsiden i teknisk rom. Når garantiperioden er over er dette borettslag/sameie og den enkelte beboers ansvar. Gulv varme Leilighet Toveis Kommunikasjon Aventa- server i teknisk rom Internett Varmerør


Laste ned ppt "Teknisk rom Varmesentral Leilighet Hvordan fungerer vannbåren oppvarming? Hvem har ansvar for de forskjellige delene av varmesystemet? Klikk på ”Leilighet”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google