Velkommen til KIF Fotball

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
MIF Toppfotball Elitelag 2014
Advertisements

SPILLER- OG FORELDREMØTE G-16 (99-98) 9. DESEMBER 2013.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år
CSK Fotball J-2000 Foreldremøte •Nytt trener team •Opplegg for sesongen •Reisecup •Økonomi/dugnad •Roller •Annet Agenda.
Foreldre og trenermøte
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
Velkommen Lagledermøte Rustad IL Fotball.
LAGLEDER- OG TRENERMØTE
A-LAGET 2008.
Frigg OFK Laglederkurs 2011 Som trener og lagleder støter man på mange spennende utfordringer i løpet av en sesong. De fleste takler man med sunn fornuft,
HØVIK IF ÅRSKULL Sesong 2013 Høvik BearsHøvik Bulls.
 Fair Play Emblem. Hva gjør Emblem I.L  Foreldrevett regler deles ut på alle hjemmekamper.  Fair Play hilsen før og etter kamp.  Mot Klubb fra Våren.
MIF Toppfotball Elitelag 2013 Presentasjon. Grupper og lag • Lag: G16 elite, G19 elite og rekrutt(3 divisjon) • Treningsgrupper: G16 og G19\rekrutt.
Fotball for ungdommen Høyreklikk for “full screen”. Bruk entertasten for å komme videre.
1 • Informasjonsmøte Lyngdal cup LYNGDAL CUP
CSK Håndball J-2000 Foreldremøte kl
Lagledertreff Jardar fotball april 2008 Velkommen til Lagledertreff Jardar klubbhus Tirsdag 1. april kl
VERDIER OG HOLDNINGER Hvilke verdier er grunnleggende i idrettsmiljøet vårt? Voksne som rollemodell Hva er ”Fair Play”? Hvilke tiltak gjør vi fra neste.
Store Bergan Fotball - en Fair Play klubb -.
Agenda 8 år Valg av referent Info om klubben Foreldrekontaktens rolle Valg av foreldrekontakt Andre foreldreoppgaver Sportslig.
Funn Cup 2010 Narvik 14 til 16 mai. Bakgrunn SIL har erfart de siste årene at lagene og klubben er et såkalt høstlag. Dette betyr at det virker som om.
FORELDREMØTE MELHUS FOTBALL G95 GRUVA
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball”
Spiller-/foreldremøte høst -14 Med blikk for de beste og rom for alle.
Flest mulig, lengst mulig best mulig!
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
SPILLER- OG FORELDREMØTE
KICK OFF 2010 Trondalen 8/4. Fair Play – Hva er det? …respekt for motstandere, dommere og alle andre i fotballfamilien …og hva gjør vi for å etterleve.
BARNEFOTBALLKVELDEN BARNEFOTBALLKVELDEN Norges Fotballforbund | Barnefotballkvelden - NFFs nysatsing for 2010 Barnefotballkvelden.
Arrangørmøte Agenda: Arrangørens plikter –Skal følges. Gjennomføring –Oppbygging av en god treningsøkt –Smålagsspill –Unngå kø –Differensiering.
UKI Arena 20. januar 2016 Velkommen til Lagledermøte.
Foreldremøte Skjoldar G12 Onsdag 7.april 2016 Trenere: Paul Fuglestein og Åsmund Børretzen Lagleder: Jan Olav Landa.
- Region Midt-Norge Aksla IL tilbyr håndball og fotball trening.
Stjørdals-Blink Fotball Informasjon Krav og forventninger.
1 Mix 7 år Tirsdag 10.februar Djerv 1919 AGENDA:  Hvem er jeg?  Barnefotball – hva er det? - verdier…….  Klubben Djerv 1919  Foreldrerollen.
Stiftet 3. Mars 1920 En aktiv samfunnsdeltaker og samfunnsbygger i over 90 år Fana IL Fotball Holdnings kampanje 2013.
Fossum Fotball jenter 2001 Sesongen Fossum Fotballs Føringer Sportsplan Retningslinjer for barnefotball Hospitering.
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball” fra Ballskolen til Elite !
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
Velkommen til oppsummeringsmøte for Viking jente og gutte knotte lag, 5-10 år ( )
Barnefotballkvelden. Innhold Verdier og retningslinjer Klubben som sjef God fotballaktivitet – i økta og kampen God fotballaktivitet.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE FOR G2006. Agenda  Introduksjon av lagledelsen  Utleira´s visjon og verdier  Sportslige og sosiale mål  Fair play  Foreldrevettregler.
Heming Fotball – Infomøte for 2009 Heming Fotball – En breddeklubb i verdensklasse! kullet!
Viking Jenter 2002 ”Foreldremøte” Vikinghuset, 18.april 2012.
Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
Kort innføring i bruk av Stegaberg IL sin hjemmeside. - Denne passer for lagledere og trenere Innhold: * Knytte spillere til laget * Legge til nye spillere.
Infomøte lagledere/trenere Agenda –Hovedhensikt: Informasjon / oppdatering nye hjemmesider –Erfaringsutveksling - ris/ros –Litt om status.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Foreldremøte for J/G 2010, 27. august Plan for foreldremøtet J/G Info om klubben -hjemmesidene -sportsplan -medlemskap -lagene J/G lagsoppgaver.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig Foreldremøte J07 høst 2016 Agenda for møte Presentasjon av trenerteam Mål for sesongen sportslig og sosialt Treningstider.
«Flest mulig - lengst mulig - best mulig sammen!».
Vestre Aker Fotball VESTRE AKER FOTBALL G2010 Plan for 2017.
Informasjonsmøte X.mai 201X
Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
Øhil fotball [Barnefotballen]
KOLNES gutt/jente Oppstart jan.-07: trening mandager 18-19
Klubben for alle.
Foreldremøte i Viking F.K Tema: Overgangen til 11er fotball

Mal/info foreldremøte
Oppstartsmøte
Velkommen og agenda.
Foreldrevettregler Som foresatte og foreldre kan du bidra til å gjøre barnefotballen til en opplevelse for barna. Her er noen huskeregler: Møt opp til.
”Flest mulig - lengst mulig - best mulig!”
Med fokus på barnas beste…
Spiller-/foreldremøte høst
FORELDREMØTE KULLET - VÅG FK
Sesonginformasjon til alle lagledere og trenere – aldersbestemt fotball
Velkommen til Foreldremøte 20 19
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til KIF Fotball Organisering Barnefotballutvalget Hvordan starte lag i KIF Fotball Hva koster det å være medlem I KIF Fotball? Fair Play Diverse informasjon Medlemsfordeler

Organisering - Foreldremedvirkning Fotball KIF er et idrettslag som har foreldre som sin viktigste ressurs. Ved å melde sitt barn inn i klubben sier man ja til Å følge opp sitt eget barn Å betale det aktiviteten koster til riktig tid, evt søke om fritak Å bidra med driften av laget/idretten/klubben (gjennom dugnader/foreldreoppgaver) Vi vet at de fleste ønsker å bidra, men at mange er redde for å ta på seg for mye. Dette har vi gjort noe med, ved at vi har definert klare, avgrensede oppgaver som skal dekkes av foreldrene. Sagt på en enkel måte er det slik at de som melder seg inn i KIF, sier også ja til å være med å drifte sitt eget idrettslag.

Barnefotballutvalget                                                                                                                     Barnefotballutvalget består av følgende personer: Jørn Nygaard- leder(Madsebakken) Arild Røen (Åsen) Anna-Kajsa Bjarheim(Åsen) Ann Kristin Åslid(Madsebakken) Aina Solberg(Madsebakken) Signe Pedersen(Åsen) Kjersti Engebretsen(Madsebakken) Barnefotballutvalget har arrangementsansvar for Kongsberg Ligaen og det generelle ansvar for 5-er fotball i KIF Fotball

Hvordan starte lag i KIF Fotball Det har vært individuelt når man har ønsket å starte organiserte trenginger i 1. klasse. Vi i KIF Fotball ønsker å bidra til at de respektive klassene/1.klassetrinn på hver skole kan starte når det måtte passe for barna og foreldregruppen. De aller fleste lagene starter i Kongsberg Ligaen på våren i 1. klasse med kamper. Unntak kan gjøres hvis dette er ønskelig. Hvordan: Barnefotballen er basert på dugnad fra foreldregruppen der KIF er behjelpelige med utstyr og hjelp til organisering samt arrangerer Kongsberg Ligaen. Treningstider og treningssted: Ved henvendelse til Laila(48 16 91 92) på KIF kontoret kan hvert lag få tildelt treningstider på nærmeste fotballbane. Drakter og lagsutstyr: Baller og annet utstyr som laget trenger til trening og kamp vil bli utlevert ved å melde behov til Laila på KIF Kontoret. Meld inn antall personer samt kontaktinfo til lagsapparatet(Trener, oppmann osv). Anbefalt organisering: Vi anbefaler at man fordeler oppgaver blant mange voksne. Jo flere som er med, jo mindre blir det å gjøre for alle. 1-3 trenere per lag for å spre belastningen kan være fornuftig. 1-3 personer som kan bidra administrativt i laget med beskjeder, mail og generell organisering for å avlaste trenere. Trenerhjelp: KIF arrangere fotballkvelder for trenere i barnefotballen. Her får trenere teoretisk og praktisk innføring i gjennomføring av treningsøkter. Treningsøkta.no er et øvelsesbank som treneren kan bruke som hjelpemiddel for å gjennomføre treninger.(https://no-fotball.s2s.net/home/) Registrering: Lagene som vil motta utstyr fra KIF Fotball må registrere navn og kontakt info for lagapparat og spillere gjennom å sende inn et lagskjema til KIF Kontoret. Dette danner grunnlaget for utsending av kontingent.

Hvordan starte lag i KIF Fotball Kongsberg Liga: Kongsberg Ligaen er KIF Fotball’s stolthet. Her samles ca 50 lag (1.-4. klasse) hvert år til et lavterskeltilbud i fotballsammenheng. Det arrangeres 16 spillekvelder per år fordelt på mandager og torsdager. Alle lag vil få 4 faste spilledager før sommeren og 4 dager etter sommeren. I gjennomsnitt spiller alle lag 2-3 kamper hver spilledag. Alle jentelag spiller på samme dag. Jentesatsing: KIF ønsker å bidra til at flest mulig jenter starter og ikke minst fortsetter å spille fotball. Derfor anbefaler vi foreldregruppen å sørge for at det blir etablert rene jentelag så raskt som mulig. Der det kanskje ikke er nok jenter som vil spille i en klasse, er de viktig at man eventuelt samler jentene på tvers av klassene. All erfaring i KIF tilsier at jentene blir med lengre når det trener og spiller mot jenter. Fair Play: KIF ønsker å bidra til gode holdninger og godt miljø i alle sammenhenger. KIF, foreldre og barn samarbeider her om å skape et sunt miljø for barna. http://www.fotball.no/nff/Fair-Play/ Sosial Profil: Fotballen skal være et lavterskeltilbud til ALLE barn. De som vil skal kunne være med hvis de vil. KIF Fotball ønsker at alle skal få muligheten til å bli inkludert i fotballen. Derfor er det bestemt at hvis det finns barn som ikke kan delta fordi familien ikke har økonomi til å betale kontingent, så kan det søkes om fritak/oppdeling av denne. Denne ordningen er basert på tillit og delvis anonymitet. Her ønsker KIF at lagene selv opplyser om dette i foreldregruppen og at noen i lagsapparatet melder om evt sosiale utfordringer til Laila på KIF Kontoret. Det behøver ikke å være fler enn familien selv, en person i lagsapparatet og Laila i KIF Fotball som kjenner til denne situasjonen fordi det som regel er forbundet med litt skam å være i denne situasjonen. Barnet skal ikke være skadelidende av foreldrenes manglede økonomi. Politiattest: Alle som deltar i organisert trening av barn har plikt til å levere politiattest til KIF!!

Kontingent 6- 10 år – 5er fotball Kongsberg Liga – 8 spillekvelder Klubbdommer 2 eksterne cuper Forsikring Trener og laglederutdanning Drakter - Adidas Lags utstyr (Baller, vester, kjegler, medisinutstyr) Trenings tøy til trener/lagleder Sesongavslutning - Kr. 1200,- pr. lag Bemannet kontor 4 dager pr uke Innhold KR. 1200,- Kontingenten sendes ut på bakgrunn av laglister som lagleder leverer til KIF Fotball. 50% rabatt til barn av trener/lagleder

Fair Play Fair play – satsing i KIF fotball 2014 Kontrakter med lagledere og trener Kampverter Foreldrevettregler Fair play hilsen Utstyr hentes på KIF kontoret TA VARE – På deg selv og laget ditt KIF tar trafikksikkerhet på alvor  

Diverse informasjon Fotball Kamp- og treningsoversikter – www.kongsberg-if.no/fotball Kampoversikter – http://www.fotball.no/Community/Klubber/Kalender/?clubId=575

Diverse informasjon Drakter – utstyr Overtrekksdresser – se rutiner Fotball Drakter – utstyr Alt skal være på lager Kontakt Laila Johansen Mobil 481 69 192 Mail fotball@kongsberg-if.no Vimpler til bruk på cuper og kamper er på lager Det kjøpes også inn 10 stk strandflagg til bruk på cuper Overtrekksdresser – se rutiner

INTERSPORT AVTALEN Fotball                                                                                                                               INTERSPORT KONGSBERG er utstyrsleverandør for KIF Fotball Alle KIF’s medlemmer har 25% rabatt på fotball utstyr og 20 % rabatt på andre varer KIF fotball vil legge medlemslister hos Intersport