Golfturnering til inntekt for brystkreftsaken

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
GRANE VÅRTURNERING GÅR AV STABELEN APRIL ÈR, 7ÈR OG 11ÈR FOTBALL FOR GUTTER OG JENTER 7-16 ÅR.
Advertisements

1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Ny statistikkdatabase for fagskoleutdanning. Bakgrunn: ”Arbeidsgruppe for fagskolestatistikk”, høringsrunde knyttet til denne og Prop. 1 S ( )
Klikk for å redigere tittelstil Klikk for å redigere undertittelstil i malen Klikk for å redigere tittelstil Spillmeny NHF Region Vest sesongen 2008/09.
Bergen Golfklubb Juniortrening Utfordringer • Lav rekruttering av juniorer som ønsker å spille mye golf, spille turneringer, trene golf hele året.
Kommunekampen -Et trimtilbud med moderne vri. For folk i form til O-VM
Velkommen til BM Wulfsberg Cup
Tyrifjord Golfklubb Planlegging av juniorvirksomheten for 2007.
Postbank Cup Hisøy August 2007 Arrangør: Hisøy IL, Arendal Påmeldingsfrist Vi tilbyr: Mange kamper på alle lag 5-7 er lag Ferdighetskonkurranser.
HAR DEN GLEDE AV Å INVITERE DERE TIL EN HELG FULL AV FOTBALL I FANTASTISKE OMGIVELSER I KYSTPERLEN SON 25. – 26. AUGUST 2012 Lørdag 25.august arrangerer.
Velkommen til Nettverkssamling Hurdalsjøen Hotel mai 2012 Informasjon fra landsforeningen.
Mini- og småbasket arrangement Nora Hindar
Mikro, mini- og småbasket cup
Aktivitetsmiddelsøknadene Samhandling mellom AIR og klubbene.
 Sosiale Medier Sosiale Medier komiteen Rotary Møte 12. Oktober 2011.
Velkommen til til Kick Off 2013 Jardarhuset mandag 22. april kl. 19:00.
NBF LEDERMØTET – 14. JUNI 2014 PRESENTASJON AV GRUPPEARBEID.
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
GRANE VÅRTURNERING GÅR AV STABELEN APRIL ÈR OG 7ÈR FOTBALL FOR GUTTER OG JENTER 7-12 ÅR.
Hvordan opprette en aktivitet, sende mail om den til medlemmer, og ta ut deltakerliste PMI Norway Chapter Veiledning utarbeidet av Irene Tanke Versjon.
Slemmestad IF inviterer til Vintercup Cup over 2 helger for G13 på 9’er bane februar og 16. – 17. april 2016.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2010/2011.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for tredje år fotballskole for barn i alderen.
Startmøte Veilederutdanning Hva er et startmøte? Et møte der det gjennomføres en prosess med styret og mange ressurspersoner i klubben.
Medlemsregistrering i KX-web, hvorfor skal dette gjøres? Sett fra klubben sin side: Grunnlag for kontingenter Det er et krav fra NIF at vi har et oppdatert.
Women Business Network Vestfold Women business Network (wbn) er et nettverk for kvinner i Vestfold. Nettverket skal støtte og inspirere kvinner; som ansatt,
Stemmer teller – ressurser avgjør Arbeid med politisk påvirkning.
Kick Off VASK 2000 Evaluering av 2011 sesongen Status Mål for 2012 sesongen Cuper 2012 Pizza og brus!!
NORDSTRAND IDRETTSFORENING Foreldremøte Team
Kort innføring i bruk av Stegaberg IL sin hjemmeside. - Denne passer for lagledere og trenere Innhold: * Knytte spillere til laget * Legge til nye spillere.
Utvalgte kulturlandskap i jordbruket Forvaltningssamling i Trondheim
Invitasjon til Jæren Sparebank Cup 2016 (Klepp Cup) Turneringen spilles helgen april på Klepp Stadion.
Informasjons flyt Hjemmesiden kommer alltid til å være oppdatert, og dere vil finne all informasjon dere trenger der. Kalenderen på siden vil alltid vise.
Hva er felles korpsleir? Speiderleir i regi av alle de fem speiderkorpsene i Norges speiderforbund i samarbeid. Det er første gang i historien korpsene.
Navn: Skøelv IGL - klubbutviklingsarbeid Dato:
KNOTTEN Velkommen til Knotten Lørdag 6. september 2014
Oppstartsmøte National ballskole
Konkurrere i bridge på like vilkår
Endringer Retningslinjer
GRØNT GRAS Norges største miniputt-turnering april 2017
GRØNT GRAS Norges største miniputt-turnering april 2017
29. juli – 5. august 2017 Informasjonsmøte 6. april 2017 Rolfshallen
Miniputt turnering for jenter og gutter 7 og 8 år
I dag skal vi snakke om: Bakgrunn for etablering av nettverket
Presentasjon for spillere og foreldre
HORDALAND RYTTERKRETS
Demensaksjonen 2017 Bøsseaksjonen og innsamling.
Oppstartsmøte
For allerførste gang organiserer Klepp Elite
Skoleruta mindre grupper
Ønsker du å benytte golfbil i turneringer
Alle dommere får dommertrøye og cap.
Norges største miniputt-turnering
Gode alene – enda bedre sammen?
GRØNT GRAS Norges største miniputt-turnering april 2018
KONFIRMASJONSFORBEREDELSER I HASLUM MENIGHET
MULTIFUNKSJONELLE ANLEGG
Skoleruta mindre grupper
PARAGOLF NM for døve Larvik GK 18. – 19.august 2018
PARAGOLF NM for funksjonshemmede
GRØNT GRAS Norges største miniputt-turnering april 2018
Folkehelse som regionalpolitisk satsingsområde
Plass til bilde med lokal tilknytning her.
Barneleder Lede barneseksjonen med lag opp til og med 12 år
Klubbutvikling oppfølging
FAU Økonomi: September 2017 Saldo pr. sept ,- Dato Kommentar
VOLLEYBALL VIDEREGÅENDE SKOLE MESTERSKAP REGION Sogn og Fjordane
GRØNT GRAS Norges største miniputt-turnering april 2019
Langhus IL Håndball inviterer til håndballfest i romjulen 26. – 30
Utskrift av presentasjonen:

Golfturnering til inntekt for brystkreftsaken Pink Cup Dette bildet skal alltid brukes ved starten av en presentasjon - Takke for anledningen til å snakke om Kreftforeningen - Beskrive hensikten med presentasjonen - Kan gi innføring i historikk ved å bruke dette bildet Golfturnering til inntekt for brystkreftsaken

Hva er Pink Cup? Golfturnering til inntekt for brystkreftsaken Samarbeid mellom Norges Golfforbund og Kreftforeningen Første gang arrangert i 2008 Har samlet inn mer enn 10,5 mill Pink Cup er videreføringen av NGFs veldedighetsturnering/Presidentens pokal. Det er en reell golfturnering, men også en måte å samle inn penger på. Dette skal vi si mer om. Inntektene fra Pink Cup går til brystkreftsaken og dette er en sak som angår mange. Dette er noe av grunnen til at NGF ønsket å samarbeide med Kreftforeningen. NGF ser viktigheten av saken og vet at dette er en sak som mange medlemmer er opptatt av og vil engasjere seg i. NGF og kreftforeningen har samarbeidet om Golf Grønn Glede og kjenner hverandre gjennom det.

Hva gjør NGF Golfteknisk arrangør Sender elektronisk invitasjon Tar i mot påmeldinger Sørger for omtale i Norsk Golf Bidrar til omtale i relevante medier

Hva gjør klubbene Gjennomfører klubbturnering i mai eller juni Bestemmer startkontingent (minimum kr 200,-) Gjennomfører tilleggsaktiviteter, klubben bestemmer aktivitetsnivå Markedsfører turneringen til egne medlemmer og i media Har egen innsamlingsside som spres i klubbens nettverk Målet er tosidig ettersom vi er to samarbeidspartnere. De to målene forsterker hverandre. Tilleggseffekt er for Kreftforeningen økt oppmerksomhet om brystkreftsaken og viktigheten av fysisk aktivitet. For NGF gir Pink Cup en mulighet til å vise sitt samfunnsengasjement, og kan bidra til at golfsporten når ut til nye målgrupper.

Hva gjør Kreftforeningen Utarbeider og sender ut materiell; Infopakke rett etter påske Funksjonær og deltakerpakke 1. mai Oppdaterer nettsiden Oppretter innsamlingsside for klubbene som melder seg på Følger opp og bistår klubbene Planlegger landsfinalen sammen med NGF Pink Cup er videreføringen av NGFs veldedighetsturnering/Presidentens pokal. Det er en reell golfturnering, men også en måte å samle inn penger på. Dette skal vi si mer om. Inntektene fra Pink Cup går til brystkreftsaken og dette er en sak som angår mange. Dette er noe av grunnen til at NGF ønsket å samarbeide med Kreftforeningen. NGF ser viktigheten av saken og vet at dette er en sak som mange medlemmer er opptatt av og vil engasjere seg i. NGF og kreftforeningen har samarbeidet om Golf Grønn Glede og kjenner hverandre gjennom det.

Idéhefte Plakat A3

Klubb- og funksjonærpakke Funksjonærbutton Ballonger Solkrem og solvettregler Plakater 50x70 og A3

Deltakerpakke Scorepenn

Påmelding og materiell Påmelding til NGF på egen lenke. Hus å angi forventet deltakerantall slik at klubben får riktig antall deltakergaver.

Viktige datoer å huske: 30. april er påmeldingsfrist 25. juni er frist for å ha gjennomført klubbturnering 25. juni er frist for å rapportere inn resultat til NGF dersom klubben ønsker å komme i betraktning til kvalifisering til landsfinale 16. september er det Landsfinale på Oslo Golfklubb

Rapportering og innbetaling Etter at klubben har spilt sin klubbturnering, skal resultatene rapporteres inn til NGF. Meld klubbens resultat via NGFs nettsider. Rapporteringen må skje innen 25. juni hvis det skal telle med i kampen om finaleplass. All innbetaling i 2018 skjer i klubbens elektroniske innsamling. (Egen veiledningsinformasjon sendes klubben)

Landsfinale 2018 Landsfinalen holdes 16. september på Oslo Golfklubb Klubbene som samler inn mest penger i klubbturneringen inviteres til å sende ett lag til landsfinalen For at mindre klubber også skal kunne ha en mulighet til å delta, inviteres 10 lag etter følgende prinsipp: 5 klubber basert på totalt innsamlet beløp 5 klubber basert på innsamlet sum delt på antall medlemmer Landsfinalen spilles i én klasse, Scramble, med samme bestemmelser som i klubbturneringen

Deltakere landsfinalen 2017

Vinnerlaget fra Oslo Golfklubb 2017