Studiespesialiserende fag ved Nannestad videregående skole Nannestad videregående skole satser tungt på studiespesialiserende fag. Vi har en stab av dyktige.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
INFORMASJON OM FAGVALG TIL VG2
Advertisements

Velkommen til kontaktmøte Vg
STUDIESPESIALISERENDE UTDANNINGSPROGRAM
Tvedestrand og Åmli Videregående Skole
Tvedestrand og Åmli Videregående Skole Studiespesialisering Kunnskap, nærhet, aktiv og trivsel.
Velkommen til Tanks.
Orientering om fagtilbudet ved U. Pihl videregående skole
Velkommen til informasjonsmøte for elever og foresatte U. Pihl videregående skole
STUDIESPESIALISERENDE UTDANNINGSPROGRAM SPRÅK, SAMFUNNSFAG, ØKONOMI OG REALFAG Fagvalg 2012 Greaker.vgs.no.
Informasjon om fagvalg
Velkommen til foreldremøte om fagvalg
STUDIESPESIALISERENDE UTDANNINGSPROGRAM
Språk-, samfunnsfag og økonomi
Tilbud til Studiespesialiserende Olsvikåsen vgs 2013/2014
Det viktige valget Informasjon om fagvalg Foreldremøte Vg1 29. oktober 2014.
Matematikkvalg  Alle elever har hatt matematikk i vg2  enten valgte eleven fellesfaget som heter 2P, da velger eleven ingen matematikkfag i vg3  eller.
Velkommen til Foreldremøte Tertnes videregående skole.
Utdanningsprogram: Studiespesialiserende Programområder:-Realfag -Språk-, samf.- og øko. ProgramfagBiologi Fysikk Politikk, individ og samfunn.
VELKOMMEN TIL UTPRØVING!. Mediefag Historie Rettslære Næringslivs økonomi Reiseliv og språk Kommunikasjon Og kultur Tysk Et hav av muligheter Samfunnsfag.
Valg av programfag for studiespesialiserende utdanningsprogram
Valg av programområde og fag til Vg2
Eikeli videregående skole FAGVALG. Hvordan gjøre et mest mulig riktig og gjennomførbart valg? Interesser Faglige forutsetninger Motivasjon Trivsel.
TIMETALL 1. ÅRSTRINN30 T/U 2. ÅRSTRINN30 T/U 3. ÅRSTRINN30 T/U TIL SAMMEN90 T/U I LØPET AV TRE SKOLEÅR MÅ DU MINST HA DELTATT I 90 UKETIMER.
Velkommen til møte med foresatte. Program for dagen.
Idrettsfag. VG1VG2VG3 12 timer per uke felles programfag/ valgfrie programfag (idrettsfag) 17 timer per uke felles programfag/ valgfrie programfag (idrettsfag)
VELKOMMEN TIL DØNSKI VGS ÅPEN DAG JANUAR HVEM 100 ansatte 8 i ledergruppen 2 rådgivere 1 miljøarbeider 1 systemansvarlig 1 vaktmester ER VI? 70.
Velkommen til kontaktmøte Vg Skolemiljø: klassene, VIP, revy, russ, Fagvalg Vg2 Eksamensperioden Foreldre-/elevsamtale uke 5 og 6, 2016 Møte.
Valg av programområde og fag til Vg2 Et viktig valg for tiden din her på Nadderud, og for veien videre.
Orientering om valg av programfag på studiespesialiserende utdanningsprogram Velkommen til foreldremøte! 1.
Velkommen til foreldremøte 16. november Agenda Ungdomspatruljen – oppgaver og utfordringer de ser i ungdomsmiljøet Mulige fagvalg og kombinasjoner.
Studiespesialisering Vg1 og Vg2 Fag – og timefordeling Krav til fagsammensetning.
VELKOMMEN TIL VALLER ÅPEN DAG JANUAR Program på åpen dag Guidet tur rundt på skolen med noen viktige rom og mulighet for å få et innblikk.
Velkommen til informasjon om fagvalg for 1ST for skoleåret
INFORMASJON OM FAGVALG TIL VG2 STUDIESPESIALISERENDE UTDANNINGSPROGRAM SKOLE Å RET 2016/2017.
VEIEN VIDERE Rælingen videregående skole 2016/2017.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE FOR VG1 ELEVER. 1. SØKING OG INNTAK TIL VG2 Fristen for å søke skoleplass er 1.mars Inntaksregler:  Alle fag i.
Informasjon om SSP, SSP-FO og ID Regler for å få generell studiekompetanse.
Informasjon om ST, ST-FO og IF Regler for å få generell studiekompetanse.
Informasjon om SSP, SSP-FO og ID Regler for å få generell studiekompetanse.
INFORMASJON OM VALG AV FAG TIL VG2/VG3 SKOLEÅRET EIKELI VIDEREGÅENDE SKOLE.
Fagvalg MK VG1 elever velger: Standard: PTF i VG2 Kan alternativt velge ett SSP fag VG2 elever velger: Standard:Tekst, Lyd og Bilde – fordypningsfag Kan.
Fysikk 1 eller Biologi 2 Realfaglig matematikk R1 Kjemi 1 Internasjonal engelsk eller historie og filosofi 1.
Eikeli videregående skole. Hvordan gjøre et mest mulig riktig og gjennomførbart valg? Interesser Faglige forutsetninger Motivasjon Trivsel.
Vg1 Studiespesialisering Onsdag 25. januar 2017
Informasjon om fagvalg til Vg2
Foreldremøte St. Olav vgs 2017
Studiespesialisering
U. Pihl videregående skole
Fagvalg for skoleåret 2017/18
Informasjon om fagvalg for 1ST (studiespesialisering) for skoleåret
VIGO-SØKNADSFRIST 1. MARS
Fagvalg for skoleåret 2017/18
VALGRETNINGER VG3 SKOLEÅRET
Foreldremøte november 2017.
Studiespesialisering
Informasjonsmøte VG1 ST 6. januar 2018
Vg1 Studiespesialisering Onsdag 24. januar 2018
Tertnes Videregånde Skole Foreldrekonferanse Vg1 6
Foreldremøte 3. september 2018
Foreldremøte St. Olav vgs 2018
Velkommen til foreldremøte
FAGVALG TIL VG2.
Ved Kongsskogen videregående skole
Studiespesialisering
VELKOMMEN TIL VALLER ÅPEN DAG 14. JANUAR 2019.
Informasjon om fagvalg til Vg2
Velkommen til foreldremøte for Vg1
Valg av programfag til VG3 Amalie Skram VGS
Velkommen til åpen dag Nadderud videregående skole
Velkommen til møte om fagvalg
Utskrift av presentasjonen:

Studiespesialiserende fag ved Nannestad videregående skole Nannestad videregående skole satser tungt på studiespesialiserende fag. Vi har en stab av dyktige lærere med solid kompetanse, og vi legger stor vekt på å være en fremtidsrettet og kompetanseorientert skole. Vi har mange samarbeidspartnere både innenfor offentlig og privat næringsliv, og det er med på å stimulere til gode og realistiske opplæringssituasjoner både i og utenfor skolen. Den virkelige verden er en spennende læringsarena, og det utnytter vi til fulle ved Nannestad videregående skole! Nannestad videregående skole Smedstuveien 2, 2030 Nannestad Telefon:

Språk og Samfunnsfag Nannestad videregående skole har et bredt faglig tilbud, innen språk - og samfunnsfagene og økonomi. Skoleåret 12/13 tilbyr vi følgende fag: Internasjonal engelsk, samfunnsfaglig engelsk, Reiseliv og språk, Sosiologi og sosialantropologi, Politikk og menneskerettigheter,Historie og filosofi, Rettslære, Økonomistyring, og Økonomi og ledelse. Vi har et ”Språkverksted”, hvor elevene kan komme og få hjelp og veiledning i arbeidet med språkfagene. I år tilbyr vi støtte i spansk, tysk, engelsk og norsk. Skolen har en unik beliggenhet ved at den ligger så nær Gardermoen, landets hovedflyplass, og de muligheter den gir. Hovedflyplassen åpner for et stort arbeidsmarked og gir oss et internasjonalt perspektiv. Skolen satser offensivt på internasjonalisering, blant annet via deltagelse i internasjonale prosjekter, for eksempel tverrfaglig utvekslingsprogram med skoler i Berlin og Barcelona. Elevene på Nannestad får tilbud om opplæring i fremmedspråk på nivå 3, noe som gir fordypningspoeng i språk. I opplegget inngår blant annet en studietur til en skole i målspråklandet.

Realfag Ved Nannestad videregående skole har vi ambisjoner om å bli Østlandets viktigste realfagsskole. Vi skal stå i første rekke i utviklingen av morgendagens realfagsundervisning! Vi har et ”Matteverksted” som er åpent to dager i uka, hvor elevene kan komme og få hjelp og veiledning i arbeidet med matematikk. Vi er som én av ni skoler i landet deltakere i Norsk Romsenters ”Fysikken-i-Fokus”-program, som blant annet innebærer at fysikkelever får delta på en romfartsleir ved Andøya Rakettskytefelt. Deltakelsen medfører også at skolen får besøk av anerkjente foredragsholdere som inspirerer elevene til realfag. Faget Teknologi og forskningslære gjennomfører vi ved Forsvarets Flysamling Gardermoen. I dette faget satser vi på aerodynamikk, luftfart og romfart, og elevene får praktisk opplæring av fagpersoner ved flysamlingen. Vi satser på dette fagområdet fordi det gjenspeiler industrien som er etablert rundt OSL. Elevene har besøkt USA hvert år i mars da det store Florida Air Show arrangeres. Her er det Hands-on workshops for elevene. I tillegg har de flere faglige oppgaver, blant annet på World of Tomorrow (disney), Epcot (disney) og Kennedy Space Center. Skolen har etablerer samarbeid med Central Florida Aerospace Academy for utveksling av elevprosjekter og oppgaver over internett. I fremtiden, hvis anledningen byr seg, kan det bli snakk om utveksling av elever. Våre partnere:

Blokkskjema VG2 BlokkRealfagSpråk,samfunnsfag og økonomi AMatte R1Matte S1. Sosiologi og sosialantropologi BFysikk 1 Rettslære 1 Reiseliv og språk 1 CKjemi 1Historie og filosofi 1 Internasjonal Engelsk DBiologi 1Økonomi styring VG3 BlokkRealfagSpråk, samfunnsfag og økonomi AMatte R2 Rettslære 2 Reiseliv og språk 2 BFysikk 2 Matte S2Politikk og menneske- rettigheter CKjemi 2 Rettslære 2Historie og filosofi 2 Samfunnsfag lig engelsk DBiologi 2Økonomi og ledelse I tillegg tilbyr vi : -Teknologi og forskningslære som et 3 timers fag -Femmedspråk 3 i fransk, spansk og tysk (avhengig av søkertall) -Toppidrett (egen søknad ved skolestart)