Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Det vil sige: Vi skal frygte og elske Gud, så vi ikke ringeagter prædiken og hans ord, men holder det helligt, gerne.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Det vil sige: Vi skal frygte og elske Gud, så vi ikke ringeagter prædiken og hans ord, men holder det helligt, gerne."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Det vil sige: Vi skal frygte og elske Gud, så vi ikke ringeagter prædiken og hans ord, men holder det helligt, gerne hører og lærer det.

3 Fjenden forfølger min sjæl… Sl 143,3A og 6B ”Fjenden forfølger mig (…) min sjæl tørster som den udpinte jord efter dig.”

4 Fjenden forfølger min sjæl… Sl 143,3A og 6B ”Fjenden forfølger min sjæl (…) min sjæl tørster som den udpinte jord efter dig.”

5 Hebr 12,1-3 Fjenden forfølger min sjæl…

6 Hebr 12,1-3 Vers 3: ”… for at I ikke skal gå trætte i jeres sjæle og miste modet”. Fjenden forfølger min sjæl…

7 Hebr 12,1-3 Vers 3: ”… for at I ikke skal gå trætte i jeres sjæle og miste modet”. Sl 143,3A: ”Fjenden forfølger min sjæl” ”Sjælen”: Sjælen bindeleddet mellem ånden og legemet. Fjenden forfølger min sjæl…

8 "Vores vestlige kultur er præget af, at når vi skal slappe af, da vælger vi adspredelsen - i stedet for stilheden og kontemplationen (/fordybelsen), da skifter vi fra kanal til kanal, både i fjernsynet og i overført betydning. Middelaldermennesket valgte noget helt andet, de valgte koncentrationen."

9 La dem bli så travle at de mister kontakten med Jesus Satan kalte sammen til en verdenskongress. I åpningstalen til sine onde engler, sa han: «Vi kan ikke hindre de kristne i å lese Bibelen og kjenne sannheten. Vi kan ikke holde dem borte fra familieverdier. Men vi kan gjøre noe annet. Vi kan ødelegge for dem, slik at de ikke får et varig og intimt forhold til Kristus. Skulle de få et slikt forhold til Jesus, blir makten vår over dem brutt, Så la dem gå til kirke, la dem beholde sin konservative livsstil, men stjel tiden deres så de ikke oppnår denne erfaringen med Jesus Kristus.

10 La dem bli så travle at de mister kontakten med Jesus Dette er det jeg vil at dere skal gjøre, engler: «Distrahér dem fra å ha fokus på sin frelser og opprettholde den livsviktige kontakten med ham hele dagen». «Hvordan skal vi gjøre dette?» ropte de onde englene. «Hold dem travle med det som er uvesentlig i livet og finn på talløse prosjekter slik at sinnene deres blir okkupert», svarte han. «Frist dem til å forbruke, forbruke, forbruke, til å låne, låne, låne.

11 La dem bli så travle at de mister kontakten med Jesus Overtal kvinnene til å gå på jobb og mennene til å jobbe seks - syv dager i uken, 10- 12 timer hver dag, slik at de får råd til å opprettholde leve- standarden. Hindre dem i å tilbringe tid med barna. Etter hvert som familiene smuldrer opp, vil hjemmet snart ikke være et sted de kan hvile ut fra presset på jobb. Overstimulér dem mentalt, slik at de ikke kan høre den stille, hviskende stemmen. Lokk dem til å spille radio eller CD hver eneste gang de er ute og kjører, til å ha TV-en eller videoen konstant på hjemme.

12 La dem bli så travle at de mister kontakten med Jesus Frist dem til å bruke mer og mer tid fremfor datamaskinene, og frist dem spesielt til å se på porno på internett. Og se til at det blir spilt musikk kontinuerlig, selv i butikker og på restauranter. Dette vil blokkere sinnene deres og ødelegge samfunnet med Kristus. Fyll salongbordene deres med magasiner og aviser. Overless sinnene deres med nyheter 24 timer i døgnet. Invadér kjøreturene deres med store reklameskilt

13 La dem bli så travle at de mister kontakten med Jesus Oversvøm postboksene deres med postordre- kataloger, nyhetsbrev, reklame, gratis lokke- produkter, tilbud og falske håp. Selv på fritiden må de være travle. La dem komme tilbake fra ferie utslitt, urolige og uopplagt. Slipp dem ikke ut i naturen. Send dem til fornøyelses-parker, idrettsarenaer, konserter og på kino i stedet. Og når de kommer sammen til åndelig fellesskap, engasjér dem i sladder og overfladisk snakk slik at de går derfra med dårlig samvittighet og følelsene i ulage.

14 La dem bli så travle at de mister kontakten med Jesus La dem gjerne engasjere seg i å vinne andre sjeler. Men gjør livene deres fullstappede med så mange gode formål at de ikke får tid til å søke kraft fra Kristus. Snart vil de arbeide bare i egen styrke, de vil ofre helsen sin og enheten i familien for den gode saken». Det var litt av en kongress, og de onde englene dro ivrig til sine bestemmelsessteder for å gjøre all verdens kristne travlere og travlere og travlere, og få dem til å forbruke mer og mer og mer. Anonym skribent

15 Gud, hjælp mig… GUD, HJÆLP MIG, AT JEG MÅ BLIVE VED DET, JEG HAR LÆRT FRA BARNSBEN: DE HELLIGE SKRIFTER, DER ALENE KAN FRELSE MIG, 2 TIM 3,14-17.

16 Gud, hjælp mig… GUD, HJÆLP MIG, AT JEG MÅ BLIVE VED DET, JEG HAR LÆRT FRA BARNSBEN: DE HELLIGE SKRIFTER, DER ALENE KAN FRELSE MIG, 2 TIM 3,14-17. GUD, HJÆLP MIG, AT ”TAGE VARE PÅ MIG SELV” (APG 20,28) VED AT TAGE VARE PÅ GUDS NÅDES ORD (APG 20,32).

17 Uden tid – og uden lyst… Hvordan skal jeg få fat i Jesus? Hvordan skal Han komme til mig? – Sig ikke sådan. Ordet er dig nær, Rom 10. Hvor Guds ord kommer, kommer Jesus. Når du hører Guds ord, kommer Jesus. Tænk ikke på dig selv, når du sætter ned for at læse din bibel. Tænk bare på, hvad som står skrevet! Tænk ikke på, hvad du kender og føler! Og så skal du opleve, hvordan Guds ord samler dine tanker; og begynder at tale til dig; lidt efter lidt!

18 Uden tid – og uden lyst… Det gælder at give agt på Skriften. Du må ikke sige, at du ikke har tid til at læse i bibelen, for da taler du ikke sandt. Den tid tager vi. Vi venter ikke på at få den. Du må ikke vente på at læse i bibelen, til du bliver interesseret. Du må ikke vente å at læse i bibelen, til du har lyst. Du må begynde, uden at have tid, og uden at have lyst! (www.dybde.org - Øivind Andersen: ”Hva virker bibelen i oss?”)


Laste ned ppt "Husk sabbatsdagen og hold den hellig. Det vil sige: Vi skal frygte og elske Gud, så vi ikke ringeagter prædiken og hans ord, men holder det helligt, gerne."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google