Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

EN LITEN IDE SOM VOKSTE SEG STOR Som så ble til en aldri så liten kalender med jenter og kvinner... ”Pikekalenderen”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "EN LITEN IDE SOM VOKSTE SEG STOR Som så ble til en aldri så liten kalender med jenter og kvinner... ”Pikekalenderen”"— Utskrift av presentasjonen:

1 EN LITEN IDE SOM VOKSTE SEG STOR Som så ble til en aldri så liten kalender med jenter og kvinner... ”Pikekalenderen”

2 Bygdekvinnelaget ønsket å vise mangfold

3 Dalen+ ønsket å støtte lokale krefter

4 EN BYGD BESTÅR AV MANGE ENKELTE INDIVIDER Som til sammen bidrar med noe til lokalsamfunnet Vi ønsket å skape oppmerksomhet rundt det, at hver enkelt er en del av bygda og hver enkelt er med til å skape det lokalsamfunn vi bor i. Vi betyr noe - sammen. Og du er også velkommen.

5 Lokale skatter – kjente plasser

6 Vi kjenner oss hjemme på Dalen

7 BLOMSTER ER ET INTERNASJONALT SPRÅK Hver enkelt kvinne fortalte sin historie med fokus på hva de fant, ikke på hva de forlot. Hver kvinne fikk en blomst hun skulle ha med seg på bildet. Symbolikken lå i hennes historie. Blomsters symbolikk kan forstås på tvers av språk. Kvinner i blomst

8 Dette er vår bygd – uansett alder

9 Dalen+ og bygdekvinnelaget fikk noe til sammen. Dalen+ er et bolystprosjekt Bygdekvinnelaget står for tradisjonelle verdier. Til sammen ble dette til en fornyelse av tradisjoner og oppmerksomhet rundt det vi kan by på – både plassen og oss selv. Vi, som bor på bygda, vil gjerne bidra til å få ting til å skje. DALEN+ OG BYGDEKVINNELAGET = SANT


Laste ned ppt "EN LITEN IDE SOM VOKSTE SEG STOR Som så ble til en aldri så liten kalender med jenter og kvinner... ”Pikekalenderen”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google