Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bjørn Olve Møkkelgård Kristian Elverum

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bjørn Olve Møkkelgård Kristian Elverum"— Utskrift av presentasjonen:

1 Bjørn Olve Møkkelgård Kristian Elverum
Hovedprosjekt 24 E 2005 Bjørn Olve Møkkelgård Kristian Elverum

2 Om Adressa-Trykk AS Et av de ledende rotasjonstrykkeriene i landet.
Et selskap med lang erfaring i produksjon av aviser og DM. Et moderne og rasjonelt trykkeri med døgnkontinuerlig drift fem dager i uken.

3 Oppgavens omfang Lage et system for registrering og lagring av historikk tilknyttet avisproduksjonen. Systemet skal være web-basert, utviklet i PHP og MySQL. Bygge på allerede eksisterende system i Access og Excel. Tilpasses allerede utviklet administrasjons-system (ATO) av Klapp Media.

4 Hvorfor valgte dere denne oppgaven
Visste om et mulig behov for systemet Interessant problemstilling Relevant i forhold til utdanningen Mulighet for faglig utvikling og kjennskap til nytt programmeringsspråk (PHP)

5 Hvordan dere løste problemet
I forhold til forutsetningene til oppgaven ble systemet utviklet i PHP og MySQL Vi valgte å utvikle på skolens server, slik at vi hadde tilgang til systemet hjemmefra Vi prøvde å fordele arbeidsinnsatsen på dokumentasjon og programmering likt mellom oss.

6 Resultater Samhandlingen mellom PHP og MySQL fungerer bra
Systemet fungerer godt som et selvstendig system Integreringen i ATO er ikke gjennomført Vår kompetanse, sammen for rammen for tidsbruk i prosjektet, har gjort det vanskelig å utforme systemet i tråd med ATO

7 Videre arbeid Vi anser oss ferdig med arbeidet ved overlevering av prosjektet til oppgavestiller Det blir opp til oppgavestiller å ta stilling til om de vil implementere og ta i bruk systemet ved bedriften


Laste ned ppt "Bjørn Olve Møkkelgård Kristian Elverum"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google