Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tsjekkia - 2003 I 2003 gikk vårturen til Tsjekkia og området rundt byen Karlovy Vary. Vi bodde på Royal Golf Hotel, og spilte 3 baner i distriktet: Astoria.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tsjekkia - 2003 I 2003 gikk vårturen til Tsjekkia og området rundt byen Karlovy Vary. Vi bodde på Royal Golf Hotel, og spilte 3 baner i distriktet: Astoria."— Utskrift av presentasjonen:

1 Tsjekkia I 2003 gikk vårturen til Tsjekkia og området rundt byen Karlovy Vary. Vi bodde på Royal Golf Hotel, og spilte 3 baner i distriktet: Astoria Golf Club CihelnyAstoria Golf Club Cihelny, torsdag (stableford og scramble u/biler) og søndag (stableford). Banen lå ved hotellet vårt. Karlovy Vary Golf ResortKarlovy Vary Golf Resort, fredag (stableford og scramble m/biler) Golf Club Marianske LazneGolf Club Marianske Lazne, lørdag (medal). Den eldste banen i Tsjekkia (åpnet 1905). Vi var 18 deltakere på denne turen, og det ble prestert mye bra spill i flott sommervær. I alt spilte vi 6 runder (4 individuelle og 2 scramble) i løpet av 4 dager. Hans gikk nok en gang av med mestertittelen! Med svært jevnt og godt spill (med runderesultatene stableford-poeng!), spilte han seg oppover på sammenlagt-listen. Kampen om seieren var tett, men avslutningen til Hans på lørdag og søndag (totalt 65 poeng) var for sterk for konkurrentene. Gratulerer! Jens var til slutt nærmest i sammendraget, og det skilte ikke mer enn 2 poeng mellom de 4 første på resultatlisten. Premiene var som vanlig flotte, med en ettertraktet Manchester United-drakt, signert av Ole Gunnar Solskjær, som første-premie i turneringen.

2 Tsjekkia

3

4 Tee-sted hull 1, første stableford-runde på torsdag

5 Tsjekkia

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Klare for avreise til Karlovy Vary Golf Resort, andre spilledag (fredag). Tee-sted hull 1.

16 Tsjekkia

17

18

19

20

21

22 Bytur til Karlovy Vary (Karlsbad) på lørdag formiddag.

23 Tsjekkia

24 Utstyret pakkes før avreise til Golf Club Marianske Lazne (lørdag).

25 Tsjekkia Klubbhuset til Golf Club Marianske Lazne, den eldste golfklubben i Tsjekkia.

26 Tsjekkia Tsjekkisk aften på lokalt spisested, ca 200 m fra hotellet. Vi drakk tsjekkisk vin og spiste villsvin med dumplings og sauerkraut som hovedrett.

27 Tsjekkia

28 Noen pakket svært lett for den siste stableford-runden (søndag).

29 Tsjekkia Småstressa golfgjeng med akkurat passe tid til innsjekking i Praha.

30 Tsjekkia Resultater


Laste ned ppt "Tsjekkia - 2003 I 2003 gikk vårturen til Tsjekkia og området rundt byen Karlovy Vary. Vi bodde på Royal Golf Hotel, og spilte 3 baner i distriktet: Astoria."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google