Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

1 Skottland - 2005 Siste helgen i oktober arrangerte golfgruppen tur til golfens hjemland, og i tre dager til ende koste åtte golfere seg på flotte golfbaner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "1 Skottland - 2005 Siste helgen i oktober arrangerte golfgruppen tur til golfens hjemland, og i tre dager til ende koste åtte golfere seg på flotte golfbaner."— Utskrift av presentasjonen:

1 1 Skottland - 2005 Siste helgen i oktober arrangerte golfgruppen tur til golfens hjemland, og i tre dager til ende koste åtte golfere seg på flotte golfbaner i distriktet rundt Aberdeen. Første stopp var den eksklusive banen Meldrum House som ligger et lite stykke nordvest for Aberdeen sentrum. Her hadde Per Ersfjord dagen da absolutt alt stemte, og med sine 43 poeng henviste han alle oss andre til å kjempe om smulene. Vi må ellers takke våre kollegaer i AkerKværner UK for at vi i det hele tatt fikk sjanse til å spille denne flotte banen. På kvelden var det felles tur inn til sentrum av Aberdeen med inntak av en bedre middag på fiskerestauranten ”The Ashwhale” som et definitivt høydepunkt. Lørdagen var det for flere av oss gjensyn med en gammel kjenning, nemlig Newmachar Golf Club, som ligger like nord for flyplassen Dyce. Anlegget har to baner og vi spilte begge banene i løpet av dagen. Formiddagens runde på Hawkshill Course var en parturnering, men også individuelle scorer ble notert for å bli tatt med i sammendraget. Parturneringen ble vunnet av storfavorittene Richard//Sverre, mens Egil hadde beste individuelle runde med sine 37 poeng. Etter en rask lunsj bar det ut igjen for å forsøke å komme gjennom en ettermiddagsrunde på Swailend Course før mørket senket seg. Dette skulle vise seg å holde hardt, og det er vel ingen overdrivelse å si at det ble litt på grensen på de siste par hullene. Det var godt vi spilte scramble så ikke alle måtte finne ballene sine…. Vinnerne av konkurransen ble igjen Sverre & de. De to første dagene hadde vært ganske snille med oss værmessig, men dette skulle det bli en endring på siste dagen. Det som møtte oss på Murcar Golf Club søndag morgen var en isende kald vind og det var også varslet mye regn utover dagen. Murcar viste seg å være en fantastisk linksbane helt ute på sanddynene nord for Aberdeen, og den hadde alt en forventer av en slik bane: harde og humpete fairwayer, dype bunkere, raske greener, tornebusker, blinde utslag. Og altså masse vind rett inn fra Nordsjøen! Halvveis kom i tillegg det lovede regnet, og sammen med vinden skapte det et særs utrivelig vær den siste halvdelen av runden. Dette førte også til at vi ”mistet” nesten halvparten av deltakerne halvveis. Blant oss som fullførte var det til slutt forfatteren av disse linjene (Per Olav) som mestret forholdene best. Formatet var slagspill, og vinnerscoren var 82 slag netto. Om jeg skal si det selv, et respektabelt resultat i griseværet. Etter runden var det bare å få på seg noe tørt tøy, for de som var så heldige at de hadde tenkt så langt og ikke lagt igjen resten av klærne sine i taxiene… Etter en middag i klubbhusets restaurant var det tid for premieutdeling. Sammenlagtvinner over de tre dagene ble Egil Arnesen foran Richard Myrnes og Sverre Fjermestad.

2 2 Lenker: Fredag – Meldrum House http://www.meldrumhousegolf.co.uk/index.php Lørdag – Newmachar Golf Club http://www.newmachargolfclub.co.uk/ Søndag – Murcar Golf Club http://www.murcar.co.uk/ Skottland - 2005 Tidspunkt: Fredag 28.10.05 til Søndag 30.10.05 Innkvartering: Dyce Skean Dhu Hotel, Dyce Airport - Aberdeen Deltakerliste: Sverre Fjermestad,Richard Myrnes,Per Olav Stava, Blasko Vidovic, Per H. Ersfjord, Tom Vevle, Egil Arnesen, Frode Pedersen.

3 3 Skottland - 2005 Første banen var vi spilte på var Meldrum House. En fin bane med overkommelige hull uten altfor mye hindringer. Både Sverre (den fornøyde herren til venstre) og Per Olav åpnet med par på hull 1. Frode (til høyre) måtte nøye seg med bogey.

4 4 Skottland - 2005 Det var tydelig at fredag rundt lunsjtider ikke var den travleste tiden på Meldrum House. Foruten banemannskapet hadde vi praktisk talt banen for oss selv.

5 5 Det må ha vært kvantumsrabatt på bunkere den gangen banen på Meldrum House ble bygget. På dette par 5 hullet alene var det hele 19 bunkere. Her er Sverre på vei fram mot ballen sin (som ikke lå i noen av bunkerne). Skottland - 2005

6 6 Etter en bedre frokost lørdag var vi klare til utslag på Newmachar Old Course (Hawkshill). Noen av de mer tilårskomne deltakerne på turen fikk gjennomslag for at vi måtte ha biler siden vi skulle gå to runder på en dag. De morgenfriske på bildet er fra venstre Richard, Sverre og Per Olav. Med ryggen til skimtes Blasko, og i fremste bilen sitter Frode.

7 7 Skottland - 2005 Dropping er for pyser, så Richard lar det stå til. Ansiktsutrykket på bildet til høyre forteller vel at det noen ganger kan lønne seg å være litt pysete…

8 8 Skottland - 2005 Flotte hull er det nok av også på Newmachar. Dette er signaturhullet, det 130 meter lange hull 9.

9 9 Skottland - 2005 Det var på hengende håret at vi fikk fullført to runder på Newmachar på lørdagen. Dette bildet av Richard er faktisk tatt like etter at vi kom inn fra siste hullet.

10 10 Skottland - 2005 Arrangementskomiteen sørger for at vi kommer oss av gårde på alle de flotte turene. Her er det Egil som prøver å overbevise kasserer Tom (til venstre) om at vi trenger mer penger til et eller annet. Sverre har innsett at det ikke nytter og henvender seg heller til høyere makter.

11 11 Skottland - 2005 Siste dagen spilte vi den fantastiske linksbanen Murcar GC. Imidlertid var det vanskelig å få fotografert noe særlig fra den dagen. På grunn av griseværet fant jeg det tryggest å la kameraet forbli godt nedpakket i bagen. Dette er imidlertid et bilde fra greenområdet på hull 18 tatt rett før vi reiser til flyplassen.


Laste ned ppt "1 Skottland - 2005 Siste helgen i oktober arrangerte golfgruppen tur til golfens hjemland, og i tre dager til ende koste åtte golfere seg på flotte golfbaner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google