Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Panda. Fakta om Panda Pandaen lever i Kina, der den er totaltfreda I 2004 var det berre ca 1600 Pandaer Kjempepandaer er ca 1,5 meter frå snuta til halen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Panda. Fakta om Panda Pandaen lever i Kina, der den er totaltfreda I 2004 var det berre ca 1600 Pandaer Kjempepandaer er ca 1,5 meter frå snuta til halen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Panda

2 Fakta om Panda Pandaen lever i Kina, der den er totaltfreda I 2004 var det berre ca 1600 Pandaer Kjempepandaer er ca 1,5 meter frå snuta til halen En voksen Panda kan veie mellom kg Han kan spise kg bambus om dagen En panda kan leve år i naturen, men opp til 30 år i fangenskap ho ho

3 lundefugl Jørgen Vik

4

5 - Hekking - Hekketid - Runde

6 - Sjøpapegøye - Vekt - Lengde - Fart - Dykking - Mat - Alder Kjelder: Wikipedia, norsk rødliste,

7

8

9

10 .

11 Tidligare har om lag 300 isbjørnar vorte observert i området. I var talet på isbjørn der gått ned til 50. Det er ofte ein rekkje isbjørnar på øya Hopen, sørøst for Spitsbergen. Men i år har så mye av isen smeltet, at også isbjørnen er ikkje der. - Isbjørnene nytter sjøisen for å kome seg til andre stader. - Så snart det blir liggende sjøis dit, kommer sikkert isbjørnen tilbake, men i adskillig mindre grad så lenge isforholdene er dårlige. ISSMELTING = INGEN ISBJØRN

12 M

13 Vil du lese om isbjørn?


Laste ned ppt "Panda. Fakta om Panda Pandaen lever i Kina, der den er totaltfreda I 2004 var det berre ca 1600 Pandaer Kjempepandaer er ca 1,5 meter frå snuta til halen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google