Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

En jury bestående av norske kinosjefer, har nominert 5 kinofilmer til Amanda for beste utenlandske kinofilm. Er DU uenig i nominasjonene? Uansett så skal.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "En jury bestående av norske kinosjefer, har nominert 5 kinofilmer til Amanda for beste utenlandske kinofilm. Er DU uenig i nominasjonene? Uansett så skal."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 En jury bestående av norske kinosjefer, har nominert 5 kinofilmer til Amanda for beste utenlandske kinofilm. Er DU uenig i nominasjonene? Uansett så skal Fauske kino vise disse 5 filmene fra 6.-12.august under tittelen: AMANDA FOR BESTE UTENLANDSKE KINOFILM. Her kan du få sett filmene og være med lokalt å stemme på hvilken av disse 5 som bør få prisen den 21.august i Haugesund. Vi trekker ut en vinner som har samme resultat som Amandajuryen. Vedkommende får ett års gratis adgang på Fauske kino! I tilegg gir vi ut noen trøstepremier. Stemmesedlene finner du på Fauske kino hvor du også skal legge stemmeseddelen.

3 Filmene: DET HVITE BÅNDET INGLOURIOUS BASTERDS PROFETENPRECIOUS THE HURT LOCKER

4 Filmene: DET HVITE BÅNDET I en liten strengt religiøs landsby i Tyskland rett før første verdenskrig, skjer det dramatiske hendelser som ryster befolkningen. INGLOURIOUS BASTERDS En gruppe amerikansk-jødiske soldater aksjonerer og angriper nazister under 2. verdenskrigPROFETEN Fengselsdrama om 19 år gamle fransk/arabiske Malik som dømmes til seks års fengselPRECIOUS Drama med handling lagt til Harlem om en tenåringsjente som opplever grov omsorgssvikt. Gravid med sitt andre barn får hun tilbud om å begynne på en alternativ skole som gir henne håp om en ny retning i livet. THE HURT LOCKER Filmen følger en gruppe amerikanske soldater i Irak som har som jobb å desarmere bomber


Laste ned ppt "En jury bestående av norske kinosjefer, har nominert 5 kinofilmer til Amanda for beste utenlandske kinofilm. Er DU uenig i nominasjonene? Uansett så skal."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google