Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

”MySaSi Sti” : ghS En lek med arkitektur i SketchUpS Samisk byggeskikk som tradisjon er svært lite beskrevet og forsket på. Det foreligger lite god informasjnon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "”MySaSi Sti” : ghS En lek med arkitektur i SketchUpS Samisk byggeskikk som tradisjon er svært lite beskrevet og forsket på. Det foreligger lite god informasjnon."— Utskrift av presentasjonen:

1 ”MySaSi Sti” : ghS En lek med arkitektur i SketchUpS Samisk byggeskikk som tradisjon er svært lite beskrevet og forsket på. Det foreligger lite god informasjnon som kan nyttes i undervisning Mye er synsing og forestillinger, som å om å bo i gamme og gå med komaga. Den samiske byggeskikken har i stor grad forholdt seg til hva man hadde for hånden. Denne ppt er bare én idé.

2 Situasjonsoversikt Oppgaven er ganske forutbestemt. Eg har dratt det litt lengre. Litt problmer med plassering på de oppmerkede ”tomtegrensene” Noen vansker med å jobbe med rektangler og geometriske former, Praktisk utforming sett med samiske briller? MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s

3 Inngangsparti, velkommen hit MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s Tenker at det er viktig å informere om hva bygget huser.

4 Fasade front sør vest MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s

5 Fasade sør MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s

6 Fasade øst MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s

7 Fasade nord MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s

8 Perspektiv front sør vest MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s

9 Perspektiv sør MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s

10 Perspektiv øst MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s

11 Perspektiv nord MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s

12 Velkommen tilbake MaSaSi "Sti"Geir Skoglund s


Laste ned ppt "”MySaSi Sti” : ghS En lek med arkitektur i SketchUpS Samisk byggeskikk som tradisjon er svært lite beskrevet og forsket på. Det foreligger lite god informasjnon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google