Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon av Tordivelen flyr i skumringen

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Presentasjon av Tordivelen flyr i skumringen"— Utskrift av presentasjonen:

1 Presentasjon av Tordivelen flyr i skumringen

2 Referat I denne fortellingen møter vi ungdommene Jonas, David og Annika. De har fått sommerjobb på Selandergården. Tordivelen, som er en viktig del av fortellingen, gir dem mange viktige ledetråder. Oppe på loftet finner de et skrin med masse brev fra Emily og Andreas. I brevene forteller Emily om en forbannelse om statuen. Dermed starter jakten på statuen alle trodde var forsvunnet.

3 Referat Vi får også bekjentskap med Julia som ringer til ungdommene når de er å vanner blomster. Etter hvert finner de statuen etter mange mislykkede førsøk. De prøver å ringe Julia for å si den glade nyheten. Det viser seg at Julia har vært død i seks uker og de har snakket med en død person.

4 Forfatterportrett Maria Gripe. Hun er født i Vaxholm i Sverige. Hun begynte å skrive historier som ungdom og fortsatte å skrive som voksen. På 60 tallet kom gjennombruddet med bøkene om Josefine og Hugo. Hun er blant de mest annerkjente forfatterne i Sverige.

5 Vurdering Hørespillet var veldig intresant å høre på. Av og til kom en litt ut av det for lydkvaliteten var ikke noe å skryte av. Innimellom var det litt artig musikk som fikk humøret opp. Dette hørespillet passer best for de mellom år. Dette er absolutt å anbefale til andre.


Laste ned ppt "Presentasjon av Tordivelen flyr i skumringen"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google