Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skrevet av Aleksander Januar 2007 Klikk deg frem 

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skrevet av Aleksander Januar 2007 Klikk deg frem "— Utskrift av presentasjonen:

1 Skrevet av Aleksander Januar 2007 Klikk deg frem 

2 Steven satt å studerte noen fjerne galakser i superteleskopet sitt. Da fikk han plutselig øye på noe han aldri hadde sett før !! Det så ut som en flyende potte. Den hadde blinkene lys. Den for i vill fart. Den liknet på den potta som jeg hadde under senga mi.

3 Dette måtte undersøkes. Jeg tok romferga mi ut av garasjen. Seven, six, five, four, three,two, one, go !!! Etter et døgn får ferga mi motorproblemer. Da må jeg skyte meg ut i en nødrakett. Bang!! Jeg hører smellet når ferga eksploderte i 1000 biter.

4 Nødraketten tok meg videre utover i universet. Jeg ville nødlande på planeten Potte som var i galaksen WC som ligger 25 milliarder lysår borte. Heldigvis gikk landinga fint. Det var et fantastisk landskap. Alt var rosa. Det så ut som størkna rosa bæsj. Jeg gikk ut av romskipet. Da fikk jeg en bløt bæsj i hue.

5 Da så jeg et romvesen som sto å kikket på meg. - Hvem er du? sa romvesenet. -Jeg er Aleksander. Jeg kommer fra planeten Jorden. Hvorfor har du bæsjet på hodet mitt? -Det er sånn vi hilser her på denne planeten, svarte romvesenet. Vil du bli med meg hjem til hulen min ? Klikk for å avslutte, eller trykk Esc


Laste ned ppt "Skrevet av Aleksander Januar 2007 Klikk deg frem "

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google