Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skrevet av Mikkel Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg har en ganske interessant jobb. I dag for eksempel, skal jeg reparere varmeskjoldet på en romstasjon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skrevet av Mikkel Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg har en ganske interessant jobb. I dag for eksempel, skal jeg reparere varmeskjoldet på en romstasjon."— Utskrift av presentasjonen:

1 Skrevet av Mikkel Januar 2007 Klikk deg frem 

2 Jeg har en ganske interessant jobb. I dag for eksempel, skal jeg reparere varmeskjoldet på en romstasjon. Jeg må ha på romdrakt. Jeg må ha luft. Jeg har hjelm. Jeg flyr utenfor romstasjonen,

3 Jeg ble sugd inn i en flygende tallerken. En dag drev jeg med reparasjoner på romstasjonen vår. Da så jeg 3 rare fly som kommer mot meg. De så skumle ut.

4 Jeg var fanget av rom- vesener. De tok meg med til sin planet. På denne planeten var det rare rom - vesener. De lekte som i en barnehage. De som lignet på ulver lekte med de som så ut som sauer.

5 Å se ! En flyvende tallerken ! Kanskje jeg kan være med til planeten Mars ? Klikk for å avslutte, eller tryjkk Esc


Laste ned ppt "Skrevet av Mikkel Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg har en ganske interessant jobb. I dag for eksempel, skal jeg reparere varmeskjoldet på en romstasjon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google