Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Strøm-skap Nor-Mær stålanlegg Osholman/Svellungen

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Strøm-skap Nor-Mær stålanlegg Osholman/Svellungen"— Utskrift av presentasjonen:

1 Strøm-skap Nor-Mær stålanlegg Osholman/Svellungen
Brukerhåndbok Strøm-skap Nor-Mær stålanlegg Osholman/Svellungen

2 EL-skap fra Elektroteam

3 Skapets egenskaper/montering.
Skapet er klassifisert som og IP44. Skapet kan plasseres utendørs. Skapdør skal være lukket slik at vann ikke kan komme inn. Skapet skal henges/monteres på anlegget på en slik måte at det ikke kan falle i vannet. Uttakene har 200v spenning.

4 Forsiktighetsregler 1. Feilaktig bruk av det elektriske anlegget kan medføre person- og brannskade. Elektriske anlegg skal bare monteres og vedlikeholdes av fagfolk. Skapet skal være låst når det ikke er i bruk. Når jordfeilbryter er aktivert er det en feil på anlegget. Meld straks fra til ledelsen. Det skal benyttes stikk-kontakter med jord.

5 Forsiktighetsregler 2. Elektrisk utstyr skal frakobles eller sikres på annen måte, når de ikke er i bruk, for å hindre utilsiktet igangsetting eller bruk av disse. Elektriske apparater som tilkobles skapet skal være i forskriftmessig stand. Tilkoblingsledninger skal anbringes eller legges på en slik måte at de ikke blir skadet. Ledninger eller apparater med feil skal frakobles og ikke tas i bruk før reparasjon er foretatt.


Laste ned ppt "Strøm-skap Nor-Mær stålanlegg Osholman/Svellungen"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google