Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Slik jobber Kirkens Nødhjelp med klimaendringer

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Slik jobber Kirkens Nødhjelp med klimaendringer"— Utskrift av presentasjonen:

1 Slik jobber Kirkens Nødhjelp med klimaendringer
Beredskap og nødhjelp i katastrofer Kirkens Nødhjelp har gjennom 60 år vært til stede for å redde og beskytte liv i katastrofesituasjoner. Klimaendringene krever at Kirkens Nødhjelp må forberede seg på flere og større kriser. Eksempler på nødhjelp ved naturkatastrofer er utdeling av mat, rensing og distribusjon av vann og etablering av trygge sanitærfasiliteter.

2 Slik jobber Kirkens Nødhjelp med klimaendringer
Beredskapsgruppe - 72 timer Lager i strategiske områder FN forventer større og hyppigere klimakatastrofer Kirkens Nødhjelp må forberede oss på dette

3

4

5

6

7 Familen Tran i Vietnam Da storflommen rammet Vietnam høsten 2007, måtte familien Tran flykte fra hjemmet sitt. Familien våknet opp midt på natten av at vannet steg. De kom seg i sikkerhet, og i to måneder måtte mor, far og deres fem barn bo i et skur av plast og bambus. Familien overlevde, men hjemmet og mange eiendeler ble ødelagt etter to måneder under vann.

8 Nytt flomsikkert hus Som én av mange familier har de fått støtte av Kirkens Nødhjelp til å bygge nytt og flomsikkert hus i mur og betong. En hems i taket gir kort vei til trygghet når vannet stiger på ny. - Nå som huset er trygt, er jeg ikke lenger bekymret for flom når jeg reiser av gårde for å jobbe, sier pappa Dung.

9

10


Laste ned ppt "Slik jobber Kirkens Nødhjelp med klimaendringer"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google