Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Se Verden – Se Livet. Mimi Tran-Nha Nguyen Båtflyktning fra Vietnam Dataprogrammer Lærer på Ungdomsskole i Oslo.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Se Verden – Se Livet. Mimi Tran-Nha Nguyen Båtflyktning fra Vietnam Dataprogrammer Lærer på Ungdomsskole i Oslo."— Utskrift av presentasjonen:

1 Se Verden – Se Livet

2 Mimi Tran-Nha Nguyen Båtflyktning fra Vietnam Dataprogrammer Lærer på Ungdomsskole i Oslo

3 Mimi var 13 år gammel da hun flyktet alene over havet i en overfylt fiskebåt fra Vietnam. I filmen forteller hun fra dag til dag og time til time hvordan det var, vi møter en sterk dame med en sterk historie.

4 - Da jeg var 13 år gammel flyktet jeg alene i en fiskebåt sammen med 55 andre flyktninger fra Vietnam til Thailand. - Jeg husker gråt, desperate mennesker som ropte til sin gud for å redde dem…

5 Aktuelle spørsmål til ettertanke/samtale etterpå: • Hva gjorde mest inntrykk på deg fra det hun fortalte? • Hvorfor gjorde det sterkt inntrykk? • Kommer det båtflyktninger i dag også, og i så fall hvor? • Hvordan kan vi hjelpe? • Hva vil du huske spesielt fra filmen? • Etter å ha sett filmen, hva er din reaksjon?

6 Ønsker du å gi tilbakemelding på filmen? Eller har du lyst å vite mer eller engasjere deg i KIA organisasjonen som har laget filmen? Ta kontakt på info@kianorge.noinfo@kianorge.no Flere filmer på www.kianorge.no/severdenwww.kianorge.no/severden Ønsker du å gi tilbakemelding på filmen? Eller har du lyst å vite mer eller engasjere deg i KIA organisasjonen som har laget filmen? Ta kontakt på info@kianorge.noinfo@kianorge.no Flere filmer på www.kianorge.no/severdenwww.kianorge.no/severden


Laste ned ppt "Se Verden – Se Livet. Mimi Tran-Nha Nguyen Båtflyktning fra Vietnam Dataprogrammer Lærer på Ungdomsskole i Oslo."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google