Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nytt fra Vortex versjon 3.2, 3.3 og 3.4 Presentasjon for USIT og Lokal-IT 23.feb 2012 Av Dagfinn Bergsager, USIT.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nytt fra Vortex versjon 3.2, 3.3 og 3.4 Presentasjon for USIT og Lokal-IT 23.feb 2012 Av Dagfinn Bergsager, USIT."— Utskrift av presentasjonen:

1 Nytt fra Vortex versjon 3.2, 3.3 og 3.4 Presentasjon for USIT og Lokal-IT 23.feb 2012 Av Dagfinn Bergsager, USIT

2 Oppsummering av ny funksjonalitet i de siste versjoner av Vortex http://www.uio.no/tjenester/it/web/vortex/aktuelt/versjoner/v3.2/ http://www.uio.no/tjenester/it/web/vortex/aktuelt/versjoner/v3.3/ http://www.uio.no/tjenester/it/web/vortex/aktuelt/versjoner/v3.4/

3 Statistikk fra Urchin Besøkstall per ressurs Minst besøkte sider Mest besøkte sider Populære søk fordelt på måned, totalt antall besøk, totalt antall sidevisninger og besøk de siste 30 dagene. Reelle tall (botter etc. tatt bort)

4 Positiv og negativ tilbakemelding sette e-postadresse på hvem som skal motta tilbakemeldingene som kommer fra brukerne. Oversikt over hvor mange som har likt eller mislikt en side kan du se i Urchin.Urchin

5 Versjonering Hver gang du lagrer en nettside lages det en ny versjon. Tidligere versjonene av en nettside finner du på arkfanen "Versjoner". Mulighet til å lage en arbeidsversjon. – Tips: sett dere inn i hvordan denne virker. Gjelder alle nye dokumenter i vortex (Json)

6 Rediger og beskjær bilder Du kan redigere størrelsen på bilder. Lagd med HTML5, og virker ikke i IE8 – IE8 vil virke i versjon 3.5 Foreløpig fungerer nedskalering best på fotografier, ikke fullt så bra på digitale skjermskudd – Blir bedre i versjon 3.5 Bilderedigering er tilgjengelig for bilder i PNG og JPEG-format.

7 Vis innhold fra andre mapper med støtte for manuell godkjenning Tenkt til bruk for de som ønsker å abonnere på nyhetssaker, arrangementer ol. på forsider.

8 Versjon 3.5

9 Nye ikoner på mappelisting og redigering av Office direkte i IE Nye store ikoner for vanlige filer Officedokumenter får redigerlenke i IE for direkte DAV-redigering

10 Lagreknapp alltid tilgjengelig Gjelder også fullskjermredigering Ajax-lagring slik at du beholder plassering

11

12 Dynamiske lenkesjekkrapporter Alle mapper får egen oppdatert lenkesjekkerapport for underliggende filer

13 Dagens vortex-tips: Vil du sende lenken til et upublisert dokument til sjefen for godkjenning? Legg til: ?vrtxPreviewUnpublished=true i slutten av URLen. Eller lenke til upublisert dokument? Legg til ?revision=WORKING_COPY


Laste ned ppt "Nytt fra Vortex versjon 3.2, 3.3 og 3.4 Presentasjon for USIT og Lokal-IT 23.feb 2012 Av Dagfinn Bergsager, USIT."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google