Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ctrl-taster (2 stk.) har flere funksjoner sammen med bokstaver, For eksempel: hold nede Ctrl pluss et lett trykk på bokstaven A for å merke alt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ctrl-taster (2 stk.) har flere funksjoner sammen med bokstaver, For eksempel: hold nede Ctrl pluss et lett trykk på bokstaven A for å merke alt."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ctrl-taster (2 stk.) har flere funksjoner sammen med bokstaver, For eksempel: hold nede Ctrl pluss et lett trykk på bokstaven A for å merke alt.

2 Shift-taster (2 stk.) Hold nede og klikk på en bokstav for å få stor forbokstav. Brukes også for å få frem tegn som står øverst til venstre på taster med flere tegn, For eksempel hold nede Shift pluss et lett trykk på tallet 5 for å få frem % tegnet.

3 Caps Lock slår av og på store bokstaver.

4 Slettetaster, Backspace sletter til venstre for Innsettingspunktet (streken som blinker).

5 Delete sletter til høyre for Innsettingspunktet, det kan stå Del eller Delete på tasten. OBS. denne tasten kan stå på forskjellige steder på tastaturet.

6 Alt Gr holdes nede for å få frem tegn som står nede til høyre for taster med flere tegn, For eksempel hold nede AltGr pluss et lett trykk på tallet 2 for å få tegnet.

7 Tabulator lager innrykk, kan også brukes til å flytte innsettingspunktet (streken som blinker) fra et felt til det neste i et skjema.

8 Enter-tasten brukes til å lage et nytt avsnitt og til å bekrefte en handling.

9 Mellomrom-tasten lager mellomrom i mellom ordene.

10 Piltaster. Med piltastene kan du flytte innsettingspunktet (streken som blinker) ett tegn til venstre eller høyre, eller en linje opp eller ned. I Internett kan piltastene erstatte rullefeltet (scrollhjulet på musen), horisontalt og vertikalt.


Laste ned ppt "Ctrl-taster (2 stk.) har flere funksjoner sammen med bokstaver, For eksempel: hold nede Ctrl pluss et lett trykk på bokstaven A for å merke alt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google