Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

GOD MORGEN!.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "GOD MORGEN!."— Utskrift av presentasjonen:

1 GOD MORGEN!

2 TYGGEGUMMI SKAL KASTES I SØPPELKASSA!

3 BLÅVEIS

4 VÅRPENGEURT

5 HESTEHOV

6 HVOR MANGE ER KLOKKA?

7 HVILKEN DATO ER DET I DAG?
UNNSKYLD HVILKEN DAG ER DET I DAG? Det er torsdag i dag. UNNSKYLD, KAN DE SI MEG HVILKEN DATO DET ER I DAG? HVILKEN DATO ER DET I DAG? 12.APRIL 2012 12/4-12

8 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG UKEDAGENE

9 MÅNEDENE JANUAR JULI FEBRUAR AUGUST MARS SEPTEMBER APRIL OKTOBER MAI
NOVEMBER JUNI DESEMBER

10 HVA GJORDE DU I PÅSKEFERIEN?
Lag en fortelling om din påskeferie. Send den til Wenches e-post eller ITSL. PÅSKEFERIEN MIN

11

12

13

14 Morten Harket

15 Morten Harket ser seg ikke tilbake
Artist Morten Harket er mer enn halvveis i livet. Men han er like nysgjerrig. Fredag kommer hans nye solo-album «Out Of My Hands». Artist Morten Harket har passert 50 år. Men han ser seg ikke tilbake. Nå slipper hans mye album «Out Of My Hands». Han synes musikken tenner noe i ham. På det nye albumet er det 10 sanger. Blant dem er det låter av gruppene Kent og Pet Shop Boys. Selv kaller Harket låtene for «vinnerne». Han blir spurt om han selv bestemmer. Særlig «Quiet» og «Out Of My Hands» er sanger han synes er typiske for ham selv. Morten Harket var i mange år berømt sanger for gruppa a-ha. Han synes ikke det er vanskeligere å gjøre karriere alene. – Jeg vet hva jeg kan, hva jeg er i stand til, sier han. Nå er nordmannen klar for en stor verdensturné. Den starter i Russland 16. april. Norge må vente på ham til 14. og 15. september.

16 SPØRSMÅL TIL TEKSTEN: 1. Hva heter Morten Harkets nye solo-album? 2. Hvor gammel er Morten Harket? 3. Hvor mange sanger er det på det nye albumet? 4. Nevn to sanger på solo-albumet hans? 5. I hvilken gruppe var han i mange år berømt sanger? 6. Når skal han på turné til Norge?

17 Bhatti siktet for vold mot kona og sønnen
Arfan Bhatti er siktet for vold mot kona og sønnen sin. Han må nå holde seg unna sitt eget hjem. Publisert: 4. april Oppdatert: 4. april Arfan Bhatti er siktet for vold mot kona og sønnen. Han er også siktet for trusler og vold mot politiet. Politiet ba om to ukers varetekt for Bhatti. Oslo tingrett lot ham isteden gå fri. Men Bhatti har nå plikt til å melde seg for politiet. I tillegg får han ikke lov til å besøke sitt eget hjem. Det skriver nyhetsbyrået NTB. 34-åringen er siktet for vold etter at han slo et familiemedlem i hodet. Familiemedlemmet måtte sy ett sting i hodet etter hendelsen. Det sier en av Bhattis forsvarerer, John Christian Elden. Bhatti ble pågrepet natt til tirsdag. Da gjorde han fysisk motstand mot politiet. Det sier politiadvokat Erling Melvær i Oslo politidistrikt. Arfan Bhatti ble avhørt av politiet tirsdag. Han nektet da for anklagene. Bhatti er tidligere dømt flere ganger for blant annet trusler, utpressing og vold. 34-åringen har tidligere vært pengeinnkrever. Han er en ekstrem muslim som mener at Norge er i krig med muslimer. Det har gjort at han er kalt inn som vitne av Anders Behring Breiviks forsvarere i rettssaken mot Breivik.

18 1. Hvorfor må Bhatti holde seg unna sitt eget hjem?
SPØRSMÅL TIL TEKSTEN: 1. Hvorfor må Bhatti holde seg unna sitt eget hjem? 2. Hvorfor er ikke Bhatti satt i varetekt? 3. Hvor gammel er Bhatti? 4. Hva gjorde Bhatti mot et familiemedlem? HAN ER SIKTET FOR VOLD MOT KONE OG SØNN OSLO TINGRETT LOT HAM GÅ FRI. HAN ER 34 ÅR HAN SLO HAN/HENNE I HODET.

19 5. Hvilken konsekvens fikk dette for familiemedlemmet?
6. Hva heter Bhattis forsvarer? 7. Når ble Bhatti avhørt av politiet? 8. Hva mener Bhatti som ekstrem muslim om Norge? HAN /HUN MÅTTE SY 1 STING I HODET. HAN HETER JOHN CHRISTIAN ELDEN. HAN BLE AVHØRT PÅ TIRSDAG. HAN TROR NORGE ER I KRIG MOT MUSLIMER.

20


Laste ned ppt "GOD MORGEN!."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google