Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Porsanger i utvikling KF

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Porsanger i utvikling KF"— Utskrift av presentasjonen:

1 Porsanger i utvikling KF
-Mer arbeid og flere folk-

2 PIU bidrar slik at næringslivet kan skape arbeidsplasser.
Porsanger kommune er omstillingskommune, og PIU forvalter midlene. PIU er Porsanger kommunes verktøy for næringsutvikling. PIU bidrar slik at næringslivet kan skape arbeidsplasser.

3 Tilskudd næringsutvikling
Markedsføring RKSN Porsanger som logistikk nav for Barentshavet North Cape Turnaroundport of Porsanger Viktige elementer for å lykkes i Porsanger

4 Søkbare tilskudd til næringsutvikling

5 Markedsføring www. iporsanger. no www. porsanger
Markedsføring Lufthavntilbud Film Julenissestunt

6 RKSN Ressurs og kompetansesenter for sikkerhet og beredskap i nordområdene Internasjonalt Samarbeidsprosjekt om sikkerhet i nordområdene. RKSN i media PIU Bidrag: Tilskudd, kompetanse, forankring, og omtale. UD: ,-

7 Porsanger som logistikk nav for Barentshavet
The Gateway to Finnmark Et samarbeidsprosjekt for å belyse logistikkløsninger til og fra fylket Kommunikasjonsledd mellom flyplass og næring, i samarbeid med kommune og stat. Frakt til og fra olje og gassindustrien Passasjertransport – Innland og charter.

8 Northcape turnaroundport of Porsanger

9 Noen flere viktige momenter for å lykkes
Synlighet og høy informasjonsgrad Forankring i næring, politikk, hos lokalbefolkning og i media Bidra – Ikke skap! Så gode ideer, ikke alltid presenter dem som egne. Ledelse: delegering av ansvar, klare roller. Ikke gjør alt sjøl – Kjøp tjenester, men følg nøye opp å bidra aktivt. Fullfør prosjekter. «Ikke book kurs og glem markedsføringen. Det er kun din skyld om folk ikke kommer». Be næringslivet om innspill, og gjennomfør etterspurte prosjekt. Sett klare MÅL i alle nivåer. Økonomiske midler og kompetanse. Regionalt, nasjonalt og internasjonalt. «Nord Norge er lokalt»

10 -Mer arbeid og flere folk- Takk for oss.


Laste ned ppt "Porsanger i utvikling KF"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google