Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mål Etter å ha sett denne presentasjonen bør du ha kjennskap til følgende: Historien bak galvanisk strøm og hvordan den virker. Galvanic Spa™ System II.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mål Etter å ha sett denne presentasjonen bør du ha kjennskap til følgende: Historien bak galvanisk strøm og hvordan den virker. Galvanic Spa™ System II."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Mål Etter å ha sett denne presentasjonen bør du ha kjennskap til følgende: Historien bak galvanisk strøm og hvordan den virker. Galvanic Spa™ System II apparatets rolle i å fremme absorbering av nøkkelingredienser innen hudpleie. Nu Skin® Galvanic Spa™ produkter. Hvordan du kan bygge opp en fremgangsrik forretning med Galvanic Spa™ System II.

3 Gjennomgang Hudens behov

4 Hudens behov Huden har 10 essensielle behov som må dekkes for å være sunn og vakker. Det er nødvendig å avgjøre hva disse behovene er og oppfylle de med et omfattende hudpleiesystem for at huden skal fungere optimalt og se vakker ut.

5 En helhetlig tilnærming til hudpleie
De beste hudpleieproduktene er designet til å jobbe sammen for å dekke hudens essensielle behov. Når de gjør dette, opprettholdes og forbedres hudens sunnhet og naturlige skjønnhet.

6 Hudens essensielle behov
Hudens 10 essensielle hudpleiebehov kan deles inn i to kategorier: Grunnleggende behov – minimumskravene til daglig hudpleie for alle hudtyper. Avanserte behov – oppfylles ved å tilføre ytterligere steg i hudpleien etter behov så spesifikke behov dekkes. Fra slutten av 20- årene øker behovet for avansert hudpleie. Tilsammen danner de grunnleggende og avanserte behovene hudens essensielle behov. Grunnleggende behov Rens Ansiktsvann Beskyttelse, morgen Fuktighet, kveld. Essensielle behov Avanserte Behov Næring Behandling Eksfoliering Maske Revitalisering

7 Avanserte behov Når man har spesifikke hudproblemer så som misfarging, skade fra frie radikaler og aldring er det viktig at man gjør noe med problemene for at huden skal holde seg vakker og sunn.

8 Avanserte behov: Revitalisering
Tretthet og stress kan gjøre at huden blir grå. I steget revitalisering gjenopprettes gløden ved å øke blodsirkulasjonen. Revitalisering bør gjøres to til tre ganger i uken. Galvanic Spa™ behandlinger er én måte å revitalisere huden på.

9 Velkommen til Galvanic Spa-opplevelsen
Spa-behandlinger stammer fra antikken og ble utviklet som rekonvalesens for syke og skadede. I dag tilbyr en moderne spa fortsatt en rekke behandlinger som rekonvalesens for kropp og sjel, i tillegg til skjønnhetsbehandlinger. Dessverre er behandlingene dyre og tidkrevende og derfor utenfor manges rekkevidde. Nå finnes det en enkel og rimelig måte å få fordelene ved en spa uten å faktisk gå til en.

10 Den galvaniske strøms historie

11 Den galvaniske strøms historie
“Galvanisk strøm" brukes i dag til kosmetiske behandlinger og er oppkalt etter den italienske vitenskapsmann Luigi Galvani som i 1791 oppdaget at kroppen leder elektrisk strøm.

12 Hva er en galvanisk behandling?
I mer enn 50 år har ansatte på spa og salonger brukt skånsom galvanisk strøm til å gi spesielt tilrettelagt behandling som forfrisker og gir huden ny energi. Disse behandlingene krever en hudpleier som er utdannet i å bruke denne store maskinen med en rulle som skånsomt masserer huden. Celleenergien og blodsirkulasjonen økes og gir en hud som ser klarere og mer strålende ut.

13 Hvordan virker en galvanisk behandling?
Galvaniske behandlinger baserer seg på det enkle prinsippet at like ladninger frastøter hverandre og motsetninger tiltrekker hverandre – ganske likt magnetisk polaritet. Hudpleieprodukter inneholder nøkkelingredienser som er enten positivt eller negativt ladet. Galvanic Spa- apparatet kan innstilles slik at det har samme ladning som produktet. Frastøtingen med like ladninger “skyver” produktet inn i huden så den blir tilført nøkkelingredienser. Hvis apparatet er satt til den motsatte ladning av produktet vil den trekke produktet sammen med urenheter ut av huden. Med skånsom påføring av positive og negative galvaniske ladninger kan hudpleieren utføre en rekke nyttige hudbehandlinger. +

14 Hvordan virker en galvanisk behandling?
Under forbehandlingssykluset er Galvanic Spa-apparatet negativt ladet. Pre-Treatment Gel er også negativt ladet. Disse negative ladningene frastøter hverandre og skyver Pre-Treatment Gel inn i huden. Pre-Treatment Gel binder seg til urenhetene i huden.

15 Hvordan virker en galvanisk behandling?
Under behandlingssykluset er Galvanic Spa-apparatet og Treatment Gel positivt ladet. De positive ladningene frastøter hverandre og tilfører huden nyttige ingredienser. Det positivt ladede apparatet tiltrekker seg negativt ladede urenheter og drar de ut av huden.

16 Nu Skin® Galvanic Spa™ System II

17 Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Nu Skin Galvanic Spa System II: Liten smart og effektiv, det programmerbare Galvanic Spa™ II-apparatet med patenterte selvjusterende galvaniske strømmer og utskiftbare elektroder for ansikt, hodebunn og kropp jobber sammen med spesielt formulerte produkter for å fremme transporten av nøkkelingrediensene. Huden fremstår revitalisert og frisk. Velg mellom den hvite eller limited edition Galvanic Spa™ System II Executive i sort.

18 Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Fleksibel programmerbar tidsinnstilling og spesial- designede elektroder for ansikt, hodebunn og kropp. Galvanic Spa System II jobber sammen med det siste innen hudpleie som retter seg mot å forbedre utseendet i ansikt, hår og kropp.

19 Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Galvanic Spa System II er et patentert apparat med fire utskiftbare elektrode for ansikt, hodebunn og kropp: Ansiktselektrode – En glatt og bred elektrode som renser i dybden og gir ansiktet en forfriskende følelse. Hodebunnselektrode - En kam-lignende elektrode som glir lett gjennom håret og er i tett kontakt med hodebunnen så nøkkelingrediensene når håret og hårsekkene. Kroppselektrode – tre avrundede noder gir maksimal kontakt med huden. Dermed dekker man et større område og oppnår en bedre massasje. Bekjemper cellulitter for et fastere utseende. Fokusområdeelektrode – en flat og glatt elektrode med et ovalt hode. Perfekt til små fokusområder, for eks. rundt munnen eller øynene. Gir en mer konsentrert behandling.

20 Nu Skin® Galvanic Spa™ System II fordeler

21 Nu Skin® Galvanic Spa™ System II fordeler
Nu Skin Galvanic Spa System II ble utviklet for å gi følgende fordeler: Fremme transporten av nøkkelingredienser Et rimelig alternativ til spa-behandlinger Bekvemmelighet: Selvjusterende strøm Utskiftbare elektroder Fleksibel tidsinnstilling Bruker kan selv velge polaritet

22 Beskrivelse av fordeler
Fremmer transporten av hudpleieingredienser Nu Skin's patenterte oppfinnelse basert på nøye kontrollert forskning, viser at galvaniske behandlinger som varer i 5 minutter eller mer kan forbedre transporten av nøkkelingredienser i opp til et døgn. Det gjelder også de aktive ingrediensene i avanserte antialdringsprodukter som blir påført etter behandlingen. Påført etter galvanisk behandling Påført uten behandling Amount of Active “A” Absorbed * Resultatene viser hvilken innvirkning galvanisk strøm har på bruk av kvalitetshudpleieprodukter. Studiene ble utført ved University of Oklahoma (USA), 2006 med et galvanisk apparat til laboratoriebruk. Resultater med Galvanic Spa™ System II kan variere. Timer etter påføring av produktet

23 Beskrivelse av fordeler
Et rimelig alternativ til spa-behandlinger Sammenlignet med tradisjonelle galvaniske behandlinger på spa-sentere er Nu Skin Galvanic Spa System II en pengebesparende investering som gir herlige, energifylte resultater. Bekvemmelighet Nyt bekvemmeligheten av å utføre en behandling med spa-kvalitet på ansikt, hodebunn eller kropp i ditt eget hjem. Nu Skin Galvanic Spa System II er designet for å være enkel å bruke med selvjusterende ladning, utbyttbare elektroder, fleksibel tidsinnstilling og innstillbar polaritet.

24 Beskrivelse av fordeler
Selvjusterende strøm Ikke alle trenger samme mengde strøm. Ved å ha forskjellige strømnivå får brukeren av Nu Skin® Galvanic Spa™ System II den mest behagelige og effektive behandlingen mulig for huden sin. For å justere til det korrekte mengde strøm sender apparatet en kontrollert ladning i huden og måler hvor lang tid det tar før ladningen kommer tilbake til apparatet. Mennesker med veldig ledende hud med for eks. store mengder fuktighet eller elektrolytter i huden vil høre 3 pip som betyr at huden deres tåler større mengder med galvanisk strøm. Mennesker med mindre ledende hud vil høre ett eller to pip avhengig av hudtype. Dette gjør at nybegynnere kan bli galvaniske eksperter med én gang.

25 Beskrivelse av fordeler
Utskiftbare elektroder Utviklet for å brukes forskjellige steder på kroppen. Nu Skin® Galvanic Spa™ System II leveres med fire forskjellige utskiftbare elektroder for ansikt, kropp og hodebunn så du får en utvidet spa-opplevelse. Fleksibel tidsinnstilling Nu Skin® Galvanic Spa™ II System kan programmeres til ett, to, tre, fire eller fem-minutters behandlinger så du selv kan bestemme hvor lenge behandlingen skal vare og bruken av apparatet tilrettelegges for ansikt, hodebunn og kropp. Galvaniske behandlinger som varer lenger enn fem minutter øker hudens evne til å absorbere nøkkelingredienser i opp til et døgn, så du får mer ut av hudpleieproduktene dine. Innstillbar polaritet Brukeren kan selv velge apparatets polaritet, noe som gjør at Nu Skin® Galvanic Spa™ System II kan brukes med en rekke Nu Skin-produkter.

26 Galvanic Spa™ ansiktsgeléer

27 Galvanic Spa™ System II Treatment Gels
Dybderensende og revitaliserende Gjenoppretter hudens naturlige glød ved å fjerne urenheter og fremme celleenergi. Når huden virker trøtt og stresset kan en spa ansiktsbehandling gi deg den energien du trenger. Eksklusiv patentert teknologi gir deg spa- resultater I ditt eget hjem på bare 10 minutter med Galvanic Spa™ II-apparatet, ansiktselektroden eller elektroden for fokusområder sammen med spesielt formulerte ansiktsgeléer.

28 Har du tenkt på hvorfor noen mennesker ser yngre ut enn de er?
Nu Skin® ’s ageLOC™ teknologi har svaret

29 Oppdagelsen av ageLOC™
Forskere har nylig oppdaget en tidligere skjult kilde til aldring som vi alle har i oss: en indre ekselerator av frie radikaler i overhuden som øker når vi blir eldre. Denne usynlige fienden sitter uten på cellene våre og genererer frie radikaler som skader huden døgnet rundt. I motsetning til frie radikaler fra sol og forurensing er det våre gener som styrer denne aktiviteten.

30 Oppdagelsen av ageLOC™
Den indre generatoren av frie radikaler produserer de frie radikalene så hurtig at antioksidantene trenger hjelp for å senke farten. Den unike løsningen: å saktne produksjonen av frie radikaler ved kilden og stoppe synlige tegn på aldring før de starter.

31 Oppdagelsen av ageLOC™
I et ytterligere gjennombrudd fra forskerne i Nu Skin® har de funnet fram til en eksklusiv blanding av ingredienser som saktner produksjonen av frie radikaler i overhuden. ageLOC™-teknologien er designet for å redusere de synlige tegnene på aldring ved å angripe aldringens usynlige kilde.

32 Nu Skin® Galvanic Spa™ Facial Gels med NY ageLOC™ teknologi
Gjenoppretter og beskytter hudens ungdommelige glød Nu Skin® Galvanic Spa™ Pre-Treatment og Treatment Gel fjerner urenheter mens de stimulerer og revitaliserer huden. Nu Skin® Galvanic Spa™ Facial Gels inneholder nå den nye ageLOC™ teknologien – vår egen blanding av ingredienser som saktner tegnene på aldring ved kilden.

33 Steg 1 Galvanic Spa™ Pre-Treatment Gel

34 Steg 1: Pre-Treatment Gel
Produktfordeler Fjerner urenheter og lar porene puste. Lindrer og tilfører huden fuktighet. Nøkkelingredienser Ringblomstekstrakt – lindrer huden. Sjøtang – tilfører huden fuktighet. Vaniljeekstrakt - tilfører huden fuktighet. Pre-Treatment Gel

35 Steg 1: Pre-Treatment Beskrivelse av fordeler
Fjerner urenheter og lar porene puste. En negativ galvanisk strøm gjør porene myke og avslappet så talgen løsner og blir flytende og porene åpnes. TEA cocoyl glutamate, en rensende ingreidens gjør huden ren. Lindrer og tilfører huden fuktighet. Ringblomst brukes til å lindre irritert og betent hud. Vanilje er kjent for sine lindrende egenskaper. Sjøtang er en god kilde til fuktighet og næring. Disse ingrediensene gjør huden smidig og oppfrisket.

36 Steg 2 Treatment Gel med ageLOC™

37 Steg 2: Treatment Gel med ageLOC™
Produktfordeler ageLOC™-teknologi, en revolusjonell blanding av ingredienser som saktner synlige tegn på aldring ved kilden. • Gjør at huden kommer seg hurtigere etter stress; regenererer huden og fremmer celleenergien. • Øker fuktigheten til huden og etterlater den utrolig myk, ren og forfrisket. Treatment Gel w/ ageLOC™

38 Treatment Gel med ageLOC™
Nøkkelingredienser Vår egen ageLOC™ blanding saktner produksjonen av frie radikaler ved kilden og hemmer synlige tegn på aldring. • Arginin en aminosyre som gjør at huden kommer seg raskere etter stress. • Magnesium stimulerer energien i cellene.

39 Steg 2: Treatment Gel med ageLOC™ Beskrivelse av fordeler
Formulert med ageLOC™-teknologi, en revolusjonell blanding av antialdringsingredienser. Ingrediensene i ageLOC™ har vist seg å forebygge produksjonen av frie radikaler forbundet med arNOX-enzymet. Dette kan saktne tegnene på aldring forårsaket av akselerert produksjon av frie radikaler. Påført ageLOC- blanding arNOX activity

40 Steg 2: Treatment Gel med ageLOC™ Beskrivelse av fordeler
Formulert med ageLOC™-teknologi, en revolusjonell blanding av antialdringsingredienser. Lav arNOX = Gjennomsnittlig år yngre Høy arNOX = Gjennomsnittlig år eldre 7 +18 +16 +14 +12 +10 +8 +6 +4 +2 Faktisk alder -2 -4 -6 -8 -10 -12 -14 -16 En nylig utført studie ved Stanford University (USA) har vist at mennesker med lave arNOX nivå ser gjennomsnittlig syv år yngre ut enn de faktisk er. De med høye arNOX nivå ser gjennomsnittlig syv år eldre ut enn de faktisk er. 7

41 Steg 2: Treatment Gel med ageLOC™ Beskrivelse av fordeler
Fremmer celleenergi, huden kommer seg hurtigere etter stress. Arginin er en aminosyre som får de små blodårene til å slappe av og øker sirkulasjonen. Arginin gjør at huden kommer seg hurtigere etter stress forårsaket av frie radikaler, mangel på næring, opphopning av giftstoffer etc. samt skader. Magnesium er et viktig mineral og nødvendig for mitokondriefunksjonen. Mitokondrie er små organeller i hudcellene som produserer celleenergi. Øker fuktighetstilførselen og etterlater huden myk, ren og forfrisket. Formulert med milde fuktighetsgivere samt rose, sandeltre og jasminekstrakt som gir huden en forfriskende følelse.

42 Focus Area Conductor  Tru Face™ Line Corrector

43 Focus Area Conductor  Tru Face™ Line Corrector
Positive Peptide Power Tru Face Line Corrector inneholder positivt ladede peptider. Peptider har evnen til å sende aldringsreverserende signaler til kollagen- produserende celler noe som gjør at huden ser yngre ut. Elektroden for fokusområder har en glatt oval node som gir et konsentrert kontaktområde så peptidene kommer til der de trengs aller mest.

44 Focus Area Conductor  Tru Face™ Line Corrector
Produktfordeler: Reduserer forekomsten av moderate til dype rynker. Fremmer syntesen mellom kollagen og fuktighetsbindende glycosaminoglycans.  Øker hudens tykkelse og fuktighetsnivå. Resultater ses etter kun 4 uker og forbedringer vises etter 6 måneder med fortsatt bruk. Nøkkelingredienser: Palmitoyl pentapeptide-3 (pro-kollagen peptid): På samme måte som en bilnøkkel starter bilen, så er pro-kollagen nøkkelen til å starte kollagenproduksjonen. Kollagen styrker huden og gjør den fastere.

45 Galvanic Spa™ System II Body Shaping Gel

46 Galvanic Spa™ System II og Body Shaping Gel
Kom i form! Body Shaping Gel jobber sammen med Galvanic Spa™ II-apparatet for å minske og jevne ut cellulitter.

47 Body Shaping Gel Produktfordeler
En eksklusiv formel som bekjemper lommer med fett og giftstoffer for et fastere utseende. Nøkkelingredienser Teobromin  fylt med et molekyl som har vist seg å være effektiv til å nedbryte et enzym i fettceller. Chrysanthellum Indicum ekstrakt – rik på flavonoider, en type antioksidanter. Tester indikerer at disse flavonoidene hemmer lagringen av fett.

48 Nutriol® Hair Fitness Treatment

49 Galvanic Spa™ System II og Nutriol® Hair Fitness Treatment
Gi næring til hår og hodebunn Nutriol Hair Fitness Treatment revitaliserer og styrker håret ved å: Øker tilførselen av aktive næringsstoffer og vitaminer til hårsekken. Avbalanserer hodebunn og hår så håret ser skinnende og sundt ut. Bruk Nutriol Hair Fitness Treatment sammen med Galvanic Spa-apparatet for enda bedre resultat.

50 Nutriol® Hair Fitness Treatment
Produktfordeler Et teknologisk avansert behandlingsprodukt som revitaliserer og styrker håret. Nøkkelingredienser Tricalgoxyl®, inneholder kelpsulfaterte oligosakkarider (polysakkarider), som utvinnes av spesielle typer brunalger (tang) som sammen med essensielle ingredienser remineraliserer hodebunnen og gir et fyldig, glansfullt hår.

51 Forretningsutvikling med Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
When you perform the Galvanic Spa facial on yourself, it can energize your skin. When you perform the Galvanic Spa facial on others, it can energize your business.

52 Forretningsutvikling med Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Sponsing: Hvis de flotte resultatene man får med Galvanic Spa System II til potensielle distributører. Fremhev de unike aspektene ved systemet, den patenterte teknologien og ingrediensene som kun er tilgjengelige gjennom Nu Skin.

53 Forretningsutvikling med Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Volum: Dette system er designet for å passe til en bred målgruppe: Menn og kvinner på mellom 25 og 65 år. Enormt markedspotensiale! Minn kundene dine på fordelene ved å kjøpe og bruke dette systemet sammenlignet med å bruke masse tid og penger på en spa-salong.

54 Forretningsutvikling med Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Bibeholdelse: Forbrukertrender indikerer at spa-behandlinger for mange regnes som mer enn å bare “skjemme“ seg bort. Det er en nødvendighet for å se og føle seg bra. Når du først har opplevd de fantastiske spa- resultatene med Galvanic Spa System II bør du oppfordre kundene dine til å bruke hjemmespaopplevelsen til å ta seg bedre ut.

55 Forretningsutvikling med Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Bibeholdelse: Facial Pre-Treatment og Treatment Gels, Body Shaping Gel, Nutriol® Hair Fitness Treatment, og Tru Face™ Line Corrector er produkter som egner seg til salg via automatisk leveringsordre (ADP).

56 Viktig brukerinformasjon om Galvanic Spa™
Sikkerhet: Spør en lege før du bruker Galvanic Spa-apparatet eller får en Galvanic Spa-behandling hvis du er gravid, har en pacemaker, epilepsi, regulering på tennene eller metallimplantater i kroppen. Galvanic Spa- apparatet bør ikke brukes på områder med mange bloduttredelser, åpne sår eller betent hud. * Bruk bare produktene slik det er beskrevet i Galvanic Spa System II brukerhåndboken.

57 Komplementærprodukter
Tru Face® Essence Ultra – et konturserum til ansiktet som inneholder den patenterte antialdringsingrediensen Ethocyn®. Gjenoppretter definisjonen og fastheten i huden mens et antioksidantnettverk beskytter hudens proteiner. Tru Face® Line Corrector – inneholder revolusjonelle pro-collagen peptider som mykner moderate til dype linjer rundt munnen, øynene og i pannen. Brukes med Galvanic SpaTM System II for økte fordeler. Nu Skin 180°® Anti-Ageing Skin System – designet til å reversere en komplett rekke aldringstegn. Hvert produkt spiller en viktig rolle i antialdringsbehandlingen, de jobber alle sammen for å gi forbedrede resultater.

58 Gjennomgang Galvanisk strøm brukes i dag til kosmetiske behandlinger for å fremme tilførselen av nyttige ingredienser til huden. Utskiftbare elektroder til ansikt, kropp og hodebunn gjør at Galvanic Spa™ System II kan brukes til mange forskjellige typer spa- behandlinger i ditt eget hjem. Viktige fordeler: Mer utbytte av viktige hudpleieingredienser, et rimelig alternativ til spa-behandlinger, praktisk, selvjusterende strøm, utskiftbare elektroder, fleksibel tidsinnstilling og innstillbar polaritet. Produkter: Pre-Treatment og Treatment Facial Gels, Tru Face™Line Corrector, Body Shaping Gel og Nutriol® Hair Fitness Treatment.


Laste ned ppt "Mål Etter å ha sett denne presentasjonen bør du ha kjennskap til følgende: Historien bak galvanisk strøm og hvordan den virker. Galvanic Spa™ System II."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google