Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VELKOMMEN Informasjon fra Fadder

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VELKOMMEN Informasjon fra Fadder"— Utskrift av presentasjonen:

1 VELKOMMEN Informasjon fra Fadder

2 •Til info: Dere vil få all faglig informasjon i morgen. Sjekk informasjon om oppmøte på •Hvis du ikke har registrert deg som student, må du gjøre dette så fort du har mulighet i resepsjon.

3 Er bemannet hver dag fra til På standen skjer påmelding til bar til bar, sfs-lekene og etc. Vi selger også billetter til: • Matkurs og Havrafting Fadderstanden

4 AHF Madeleine Bjørn: Veronica Vetaas: Kontakt oss Contact us Fadderansvarlige Siri Ellegård: Kaja Holmesland:

5 AIR Jonny Solbjør: Caroline Overvåg: AIM Beate C. Gaustanes: Øystein Teige:

6 ABF Regine Dahler: Torstein T. Leikanger: AMO Michael Brautaset: Mads Gausdal:

7 Banken Studenthus Trude pedersen: Internasjonal ansvarlig Eirik Vartdal: Fadderansvarliges høyre hånd Pernille Strømstad: Trude, Eirik og Pernille

8 ÅLESUND STUDENTSAMFUNN Kjøp et medlemskap hos ÅSS og få: • Rabatt på drikke i campusteltet • Rabatt på alle arrangementene til ÅSS Medlemskap og drikkebonger kan kjøpes på ÅSS sin stand, og i teltet når vi har fest. NB!! Kun kort!

9 BÅND OG NAVNSKILT Ha alltid på deg fadder- festivalbåndet når du skal delta på et fadder arrangement. Dette er et bevis på at du er student på Høgskolen. Har du kjøpt studentbillett til jugendfest, må du også ha på båndet for å bevise at du er student!

10 Fadderprogrammet finner du på vår og skolens hjemmeside, på fadderstand, facebook og på skjermene i kantinen. Vær oppmerksom på at det kan forekomme endringer så sjekk gjerne facebook eller vår hjemmeside hver dag.

11 # FADDERHIALS ON INSTAGRAM Nå : Omvisning på HiÅ Grilling i Campusteltet Vorspiel i kveld?


Laste ned ppt "VELKOMMEN Informasjon fra Fadder"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google