Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

FRUEN PÅ LOSBY Fruen på Losby 2005

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "FRUEN PÅ LOSBY Fruen på Losby 2005"— Utskrift av presentasjonen:

1 FRUEN PÅ LOSBY Fruen på Losby 2005
- et historisk musikkspill i tre akter Fruen på Losby 2005 Fredag 26. August kl Lørdag 27. August kl Søndag 28. August kl Fredag 26 august Lørdag 27 august Søndag 28 august

2 Losby Gods får nytt liv som kulturell arena
Losby Gods ligger som en godt gjemt perle i Lørenskog. Godset, som nå har blitt hotell, oser av velstand og god smak ... og historie! Godset har gjennom de siste 400 år spilt en viktig rolle, ikke bare for Lørenskog og nærområdet, men for hele Østlandet. Stedet har vært eiet av landets rikeste og mest innflytelsesrike familier, som pleiet kontakt og arrangerte jevnlige fester for likesinnede i hovedstaden. Foreningen Losbyspillene ønsker å videreformidle historiene fra Losby i et årlig musikkspill av høy kunstnerisk kvalitet som Lørenskog kan være stolt av: ”Fruen på Losby”! Inger Lise Rypdal i rollen som Kathrine Boeck

3 Fruen på Losby Spillet er basert på en idé av Nils Petter Tveten. Hans grandtante var kommunelege i Lørenskog fra ca til 1960, og kunne fortelle om sine besøk til Kathrine Boeck og om hvordan livet på Losby Gods sto i grell kontrast til ”almuens liv” i Lørenskog. Musikkspillet vil omhandle Losby Gods’ utvikling fra 1920-tallet til i dag, fra herregård og storsamfunn til hotell og golfsenter. Videre fortelles det om festlighetene på godset i første halvdel av 1900-tallet med Christianias fremste borgerskap og det ofte anstrengte forholdet mellom fintfolk og husmenn. Manus er skrevet av Bente Damhaug. Finn Evensen har skrevet tekst og musikk. Robert Skrolsvik og Arne Borg står for arrangement og innstudering.

4 Om Losbyspillene Styret i Losbyspillene ble etablert i 2002 som et interimsstyre av initiativtagerne sammen med et knippe ildsjeler. Disse skulle arbeide med finansiering og markedsføring av spillet. Målsettingen har hele tiden vært å utvikle foreningen i tråd med formålsparagrafen: ”Foreningens formål er å utvikle for deretterer å sikre fremførelsen av et historisk musikkspill basert på livet i og omkring Losby Gods. Spillet skal være en årlig foreteelse.” Fruen på Losby ble vist 18. Juni 2003 utendørs på Losby Gods som en ren konsertversjon. Mer enn 600 mennesker fikk med seg konserten, og superlativene var mange. Med den overveldende responsen ble det klart at det var grunnlag for å etablere et storslått friluftsspill. Dette skal være starten på en tradisjon med et godt rykte langt utover kommunegrensene!

5 VIP-arrangement bestilling
Billettpriser Voksne kr. 270,- inkl. billettavgift Barn u/ 16 år kr. 170,- inkl. bill.avg. Billettbestilling Ring Billettservice, tlf Kjøpes/hentes på Posten Gjestene hygger seg på Losby Gods VIP-arrangement bestilling Rolleliste For firmaer og grupper, ring: eller E-post: Fru Kathrine Boeck – Inger Lise Rypdal Lorenz Meyer Boeck – Arild Helleland Stallgutten Jonas – Morten Remberg Husmannsdatter Solveig – Synne Bakker Anna,tjenestepike- Hanna Børseth Rønningen Kong Haakon VII - Christian Greger Strøm m.fl. Kapellmester Robert Skrolsvik Kjørebeskrivelse Med bil fra Oslo: E6 mot Gardermoen, ta av ved skilt til Lørenskog, følg skilt til Losby. Med bil fra Gardermoen: E6 mot Oslo, ta av ved skilt til Lørenskog. Kjør mot Lillestrøm/Strømmen, følg deretter skilt til Losby. Utendørs scene, ta gjerne med pledd

6 Overnatting med Lørenskogs vakreste utsikt
Kombinér opplevelsen av Fruen på Losby med overnatting i vakre omgivelser på Losby Gods. Kombinert med billett til musikkspillet koster overnatting kr. 700,- enkeltrom / 800,- dobbeltrom inkl. herregaardsfrokost. Losby Gods er kjent for sitt utsøkte kjøkken. God mat i historiske omgivelser Vi skreddersyr en pakke for deg og dine gjester med 3-retters Kongelig Supé, middag på ”Jaktslottet” eller Herskapelig Mottakelse med fingermat. Inviter dine kunder, ansatte eller venner til en uforglemmelig opplevelse.

7 VIP-arrangement for deg og dine gjester
Kongelig Supé Kr ,- pr. pers. (min. 6 personer) Velkomstdrink, 3-retters gourmetmiddag med hvit og rød vin, kaffe avec. Billetter til ”Fruen på Losby” og forhåndsreserverte, gode plasser. Middag i ”Jaktslottet” Kr. 700,- pr. pers. (min. 6 personer) Velkomstdrink, Jegergryte m/ tilbehør, øl og vin, mineralvann, dessert og kaffe. Billetter til ”Fruen på Losby” og forhåndsreserverte, gode plasser. Herskapelig Mottakelse Kr. 600,- pr. pers. (min. 6 personer) Fingermatbuffét, øl og vin, mineralvann. Billetter til ”Fruen på Losby” og forhåndsreserverte, gode plasser. ”Jaktslottet”

8 Dette kan vi tilby For bestilling av VIP-arrangement
Billetter til Fruen på Losby Forhåndsreserverte plasser Kongelig Supé i Vinkjelleren Middag i ”Jaktslottet” Herskapelig mottakelse m/ fingermat og drikke Pauselounge med servering Overnatting på Losby Gods Møte med kunstnerne Operakonsert på ditt arrangement Logoeksponering Vi skreddersyr en pakke for deg og dine behov Vinkjelleren For bestilling av VIP-arrangement Ring Schinrud Productions på tlf. eller ”Jaktslottet”


Laste ned ppt "FRUEN PÅ LOSBY Fruen på Losby 2005"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google