Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

WADAHL Kurs og konferanse – 933 meter over havet 933 meter over havet På Gålå i Gudbrandsdalen, midtveis mellom Oslo, Trondheim og Mørebyene.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "WADAHL Kurs og konferanse – 933 meter over havet 933 meter over havet På Gålå i Gudbrandsdalen, midtveis mellom Oslo, Trondheim og Mørebyene."— Utskrift av presentasjonen:

1 WADAHL Kurs og konferanse – 933 meter over havet 933 meter over havet På Gålå i Gudbrandsdalen, midtveis mellom Oslo, Trondheim og Mørebyene

2 Vår lyse og trivelige konferanseavdeling har vi plassert tett innpå naturen som mulig, og både plenumsaler og grupperom har store panoramavindu med utsikt mot Gålåvatnet og Jotunheimen. Valsfjell Hall er vår største plenumsal på 190 kvadratmeter, og kan romme inntil 240 personer i kinooppsett. Salen kan enkelt deles inn i tre like store deler. I tillegg til at Valsfjell hallen er et velegnet møtelokale, kan den også benyttes til banketter og som utstillingslokale. I tilknytning til plenumsalen har vi 9 grupperom, samt romslig foajé utenfor plenumsalen og grupperommene. Konferanseavdelingen har sentralstyrt ventilasjonsanlegg, og teknisk utstyr til fri disposisjon. Det er trådløs internettsone i konferanseavdelingen, lobby og peisestue.  Variert pausemeny, med tilbud om alt fra tradisjonelle wienerbrød og frukt til vafler og hjemmebakt brownie. Fortell oss hva dere ønsker servert i pausene, så fikser vi det! Møter Kurs Konferanser Kick-off Incentive Kurs og konferanse – 933 meter over havet Adkomst: Med bil: E6 til Harpefoss, derfra FV 401 skiltet mot Gålå. Med tog/buss: Gode tog- og buss forbindelser til Vinstra hvor vi henter Avstand fra: Oslo: 270 km Gardermoen: 231 km Trondheim: 290 km Ålesund: 320 km

3 Dersom tiden tillater det, anbefaler vi å kombinere det faglige med aktiviteter og opplevelser! I tillegg til at det gir krydder til arrangementet, får deltagerne mulighet til å bli bedre kjent. Med naturen rett utenfor døren, varierte aktiviteter og et rikt kulturtilbud kan vi tilby noe for et hvert arrangement. Dette skreddersys selvfølgelig til arrangementets tema, tidsplan og økonomi. Vi har her satt opp et utvalg aktiviteter og kulturtilbud, men kommer gjerne med spesialtilpassede tilbud tilpasset deres behov og ønsker! ”For å kunne fordøye kunnskaper må man motta dem med lyst.” Anatole France Gålå Ski og Sommer Arena Vårt lokale aktivitetsselskap tilbyr varierte aktiviteter hele året, blant annet følgende aktiviteter, vår, sommer og høst: Nøkkelen til en vellykket konferanse ligger i planleggingen! Etter mange års erfaring med firmaarrangement, er en av våre sterkeste sider å skreddersy opphold tilpasset hver enkelt kundes ønsker og behov. Vi vet at alle kunder er ulike, og at mange ønsker en unik eller spesiell ramme rundt sitt arrangement. Derfor bidrar vi gjerne under planleggingen, slik at hvert arrangement får den menyen, aktiviteten, underholdningen og opplevelsen som passer best! Sykkeltur med guide Kanosafari over 4 fjellvann Elgsafari Riding i fjellet ”Peer Gynt” ved Gålåvatnet er en av Norges største kulturbegivenheter, og fremføres i begynnelsen av august. Hele året kan du kombinere konferansen med en guidet rundtur i Peer Gynts Rike, eller høre et kåseri om koblingen mellom den lokale Per og Ibsens litterære Peer. Ønskes en aktivitet helt utenom det vanlige, anbefaler vi fremføring av storscener fra Peer Gynt på friluftscenen ved Gålåvatnet. Deltagerne er selv skuespillere, og aktiviteten ledes av dyktige instruktører. Be om mer informasjon og tilbud! Rudi Gard Kombiner oppholdet på Wadahl med ekte låvedans! På Rudi Gard er låven bygd om til låvepøbb, og her garanteres høy stemning og en unik atmosfære! Gjennom hele sommeren er det program med kjente artister, kunstutstilling og mulighet for servering. Vi ordner gjerne transport. Rudi Setra ligger på Gålå, like nedenfor hotellet, og er velegnet for mindre grupper som ønsker måltider og kulturell underholdning utenfor hotellet. Aktiviteter og opplevelser – 933 meter over havet Alle aktivitetene kan kombineres ved å dele opp i grupper, og med servering av felles lunch ute i det fri eller i Lavvo. Andre aktiviteter som kan tilbys er: Rafting i Sjoa, ekstremsykling i Valsfjell, ”Gålå Utfordringen”; kassestabling og lavtausbane kan kombineres med for eksempel, sommerskiskyting (skyting på skiskytterstadion og sykkelløp/løping rundt en kort bane), med mer.


Laste ned ppt "WADAHL Kurs og konferanse – 933 meter over havet 933 meter over havet På Gålå i Gudbrandsdalen, midtveis mellom Oslo, Trondheim og Mørebyene."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google