Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Agenda Del 1 - Felles G11- G13 Sportsplan Fart Årets sesong G11 – G13

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Agenda Del 1 - Felles G11- G13 Sportsplan Fart Årets sesong G11 – G13"— Utskrift av presentasjonen:

1 Agenda Del 1 - Felles G11- G13 Sportsplan Fart Årets sesong G11 – G13
Treninger (felles mandager) Seriekamper og påmelding av lag Sandar Cup

2 Agenda Del 2 - G11 og G12 Spillermøte og spillersamtaler Kick-off
Treningene som har vært i vinter Oppmøte fredager vs oppmøte kamp Bokat.se Turneringer Spillermøte og spillersamtaler Treningskamper Dugnader + Kioskvakter + ballhentere damekamper Eventuelt Foreldrekontakt Fotballskole

3 Kick-off Hva skal vi gjøre i år?
Kamper fredag og overnatting på klubbhuset til lørdag Spillermøte og pizza på kveld Fotballmerke lørdag?? Filme treningskamper og vise på Kick-off Noe helt annet?

4 Treningene i vinter Mandag og onsdagsøkter: 1A og 2A, 1F og 2F, Pasninger og førstetouch, Sjef over ball, Scoringstrening, spill med og mot. Fredager var tiltenkt å spille 7’er fotball. Onsdager: Basis styrke, kondisjon, balanse og koordinasjon Internturnering siste mandag hver måned. Møte med gutta om differensiering, hospitering, holdninger og kameratskap Samarbeid med G13 onsdager og noen fredager Det har vært positiv utvikling på alle gjennom differensiert arbeid. Mer i år enn i fjor. Ferdigheter og spillerforståelse fortsetter å øke

5 Treningene i vinter Men stort oppmøte på fredagskamper…..
Svært få på fredagstreningene? Hvorfor? Men stort oppmøte på fredagskamper….. Neste år får vi legge mandagstreninger til Løten og fredag til køff. I tillegg er det viktig at vi får en tilbakemelding på hvor mange som kan trene fotball flere ganger i uke og hvilke dager.

6 Bokat Mange av dere er flinke til å melde på eller av på bokat MEN……. Noen er rett og slett for dårlige. Vi forventer at dere klarer å trykke Ja eller Nei innen kl 2000 dagen før det er trening. Vi bruker masse tid på å legge til rette og planlegge treninger for deres unger. Da MÅ ALLE klare å respondere på dette innen gitte tidsfrister.

7 Turneringer i 2017 Turneringer:
Sparebanken hedmark 7’er cup på Storhamar - 13 og 14 mai Briskebyturneringa - 3 og 4 juni Sandar cup i august er booket og i orden – husk å bestille overnatting Egen turnering i oktober på Fart (9’er) Vi har vurdert å melde på å melde på ei eliteturnering i regi av Stabekk. Dette blir ikke gjort i år.

8 Treningskamper Treningskamper
Differensiert treningskamp på Løten – 2 seire av 2 mulige Blandet kamp mot Br.-dal og Furnes – 2 seire av 2 mulige Viser at vi har kommet langt med mye  Vi jobber for å få gjennomført i hvert fall en treningskamp til for både G11 og G12

9 Spillersamtaler Hva synes du at du er god på?
Hva har du lyst til å bli bedre på? Hvilken possisjon på banen trives du best/minst i? Hva gjør at det er artig å spille fotball på Fart? Har du lyst til å fortsette neste år, dvs. i 2017? Hvor god ønsker du å bli? Hvorfor er du på trening?

10 4. Hva gjør at det er artig å spille på Fart?
Det er mye humor og glede blant spillerne…(Torjus) Fotball er gøy, artig å være sammen med venner! (Fredrik B) Mange med på trening, ingen som sier at man ikke er god, føler seg som en del av gjengen. Morsomt. (Mikkel L) Snille trenere, lager morsomme treninger. Gøy å være med venner. (Olav) Mange gode medspillere rundt meg. Alle er snille, medspillere backer opp hverandre. (Marcus)

11 7. Hvorfor er du på trening?
Fordi jeg vil bli god (Sindre, Stian, Gard) For å lære, bli bedre til å spille fotball. (Martin F) For å spille fotball. Gøy. (Sivert) Fordi da lærer jeg å spille fotball, bli bedre. (Jonathan) - Jeg trives, ha det gøy. (Dennis)

12 Diverse Kioskvakter Fruktordning videreføres Dugnader 2017
Bonusguide Slag av «noe». Det blir en dugnad med salg av noe i løpet av året. Kioskvakter Ballhentere på damekamper 4.juni og 1.juli To-tre foresatte til ballhenterne sørger for billettsalg og loddsalg Fruktordning videreføres Kampvert-rollen på hjemmekamper All informasjon blir lagt på Fart sine nettsider.

13 Eventuelt Foreldrekontakt 2017 for G11 og G12 ble valgt: Fotballskole
Lene Marie Bårdseth Fotballskole Flere skal på Vang. Gode erfaringer her. Påmelding av lag: 3 lag er påmeldt totalt for G11 og G12: To lag i G12 serien Ett lag i G11 serien


Laste ned ppt "Agenda Del 1 - Felles G11- G13 Sportsplan Fart Årets sesong G11 – G13"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google