Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Konfirmant- foreldremøte

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Konfirmant- foreldremøte"— Utskrift av presentasjonen:

1 Konfirmant- foreldremøte
1.Juni 2017

2 Dagsorden 1.Kappeprøver/fotografering 2.Konfirmasjonsdagen 3.Sommerleiren 4.Eventuelt

3 Øving til konfirmasjon
Torsdag 24. august • Kl Tidsplan kommer på hjemmesiden Rundløype med kappeprøving, øving og fotografering. Antrekk: Lys, ensfarget overdel, mørke benklær, pene sko. De som skal konfirmeres 2. og 3. september får kapper med hjem til vask og stryking.

4 Fotografering Fotograf er Elena Garm Alle er med på gruppebilde
Konfirmantene kan velge å få tatt portrettfoto i tillegg Pris gruppebilde: 180,- Pakkepris gruppebilde og portrettbilde: 280,- Bestillingsskjema sendes ut på forhånd og leveres under fotograferingen. Bildene blir delt ut på konfirmasjonsdagen.

5 Konfirmasjonsdager 2.september kl. 11 – 18 stk.

6 Konfirmasjonsdagen Konfirmantene møter 30 minutter før.
Det reserveres en benk, med 10 plasser til hver familie. De som har hatt kapper hjemme, tar dem med vasket og strøket. Oppmøte i underetasjen på menighetshuset. Kapper tas på og prosesjonen stiller opp. Gudstjenesten tar minutter. Anledning til fotografering på kirkebakken etter gudstjenesten. Tilbakelevering av kapper og utdeling av bilder i menighetshuset.

7 Ungdomstilbud i Jar menighet
JATSI – tensingkor og ungdomsklubb hver torsdag fra 18 til 21. KOMA – ledertrening gjennom hele året med praksis i barne- og konfirmantarbeid.

8 Økonomi Faktura for leiravgift kr 2500 sendes ut nå
Alle leirkonfirmanter må ha egen reiseforsikring Søknad om støtte/betalingsutsettelse sendes til menighet.no

9 Spørsmål til dette?

10 Leir på Stavern FHS Mandag 7. til lørdag 12. august 2017

11 Ansatte på leir Maya – menighetspedagog Gunnel – diakon
Birgitte – ungdomsleder Olaf – kapellan Anne Karen - Kateket

12 Leir på Stavern FHS Stort og skjermet skoleområde 1,5 km fra Stavern sentrum. Tilgang til gode samlingslokaler, gymsal og uteområde med bålplass, volleyball- og fotballbaner. Kort vei til badestrand og Fredriksvern kirke. 2-4 konfirmanter pr. rom 125 konfirmanter og ca unge ledere.

13 Reisetider Avreise med buss fra Jar kirke mandag 7. august kl. 10.00
Oppmøte senest 9.30 Felles hjemreise med buss fra Stavern FHS lørdag august kl Bruker man privat transport, må man melde ifra om dette på informasjonsskjemaet, alternativt i e-post til i god tid før avreise.

14 Grupper på leir Rommøter: 2-4 konfirmanter, 1 medarbeider
Smågrupper: 2-3 rom, 2-3 medarbeidere Fellesaktiviteter: Alle konfirmanter og alle medarbeidere

15 Dagsrytme 08.00 – Jogg, bading, bønn 09.00 – Frokost
10.00 – Undervisning 11.00 – Gruppeundervisning 12.00 – Turnering 14.00 – Middag 15.00 – Bading/lek 17.00 – Samtalegrupper 18.30 – Kveldsmat 20.00 – Kveldsprogram 22.30 – Skumrings 23.15 – Rom-møter 24.00 – Rosignal Mulighet for matpakke ved frokost/kveldsmat

16 Pakkeliste: varmt tøy til å være ute om kvelden
klær og sko til å spille volleyball med klær og sko til å bli skitten i. regntøy badetøy gode sko myggstift konfirmantbibel og skrivesaker strekklaken, putevar og sovepose

17 Pakketips Kiosken på leiren har drikke, frukt, godteri.
Ta ikke med mye kontanter– vi tar kort. Pakk lett – det gjør det lettere å holde orden. Ta ikke med PC, musikkanlegg og lignende

18 Leirorden Alle skal trives på leir. Deltakelse.
Alle følger programmet og retter seg etter lederne. Foresatte må kunne kontaktes ved ordensproblemer. Hjemsendelse er en mulig konsekvens ved alvorlige hendelser. Foresatte har økonomisk erstatningsansvar om noe blir ødelagt.

19 Rusfri leir Leiren er rusfri
Bruk av rusmidler er uten unntak grunn til hjemsendelse Konfirmanter snuser og røyker ikke Ta en prat om dette hjemme

20 Mobilvett Lov å ha med Avslått på alle fellesarrangementer– alltid
Oppbevares på rommet «No news is good news» Leiren vil ha egen vakttelefon som vil være tilgjengelig hele tiden. Nummeret er ! (Anne Karen sin telefon)

21 Helse og sikkerhet på leir
Det utarbeides egen beredskapsplan for leiren Mange av lederne har førstehjelpskurs Vi har sertifiserte badevakter Vi har medarbeidere til å følge til legevakt/sykehus ved behov Vi har bakvakt i Bærum og mulighet til å kalle inn ekstra medarbeidere på kort varsel Medarbeidere har ikke anledning til å dele ut smertestillende og medisiner – dette ordnes helst av konfirmantene selv, alternativt i kontakt med foresatte eller autorisert helsepersonell.

22 Informasjonsskjema Informasjonsskjema må inn innen 11.juni på mail til Informasjonsskjema og bestillingsskjema for konfirmantfotografering blir lagt ut på hjemmesiden. Bilder fra dagene på leir finner du her

23 Spørsmål?

24


Laste ned ppt "Konfirmant- foreldremøte"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google