Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt."— Utskrift av presentasjonen:

1 Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt riktig justert, eksperimenterer du med innstillingen Tilpass til papirstørrelse. Den finner du i dialogboksen Skriv ut. Klikk Helsidelysbilder for å gå til den. La du merke til at vi laget brettemerker for deg? De er svært svake, men hvis du ikke liker at de vises i brosjyren, klikker du Visning og Lysbildermal og sletter dem før du skriver ut. Tilpasse innholdet: Plassholderne i denne brosjyren er formatert for deg. Hvis du vil legge til eller fjerne punktmerker fra teksten, klikker du punktknappen i kategorien Hjem. Hvis du trenger flere plassholdere for titler, undertitler eller brødtekst, lager du en kopi av det du trenger og drar det til riktig plass. Smarte støttelinjer i PowerPoint lar deg justere det med alt det andre. Vil du bruke dine egne bilder i stedet for våre? Ikke noe problem! Klikk et bilde, trykk DEL-tasten og klikk ikonet for å legge til bildet ditt. margie’s travel margie’s travel 4567 Main Street Raleigh, NC 02134 (718) 555-1234 kontakt@margiestravel.com www.margiestravel.com "Vi anbefaler Margie's Travel for alle som vil høre på oss. De forutså alle våre behov, og løste alle potensielle stressfaktorer." ~ Henriette Andersen

2 Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt riktig justert, eksperimenterer du med innstillingen Tilpass til papirstørrelse. Den finner du i dialogboksen Skriv ut. Klikk Helsidelysbilder for å gå til den. La du merke til at vi laget brettemerker for deg? De er svært svake, men hvis du ikke liker at de vises i brosjyren, klikker du Visning og Lysbildermal og sletter dem før du skriver ut. Tilpasse innholdet: Plassholderne i denne brosjyren er formatert for deg. Hvis du vil legge til eller fjerne punktmerker fra teksten, klikker du punktknappen i kategorien Hjem. Hvis du trenger flere plassholdere for titler, undertitler eller brødtekst, lager du en kopi av det du trenger og drar det til riktig plass. Smarte støttelinjer i PowerPoint lar deg justere det med alt det andre. Vil du bruke dine egne bilder i stedet for våre? Ikke noe problem! Klikk et bilde, trykk DEL-tasten og klikk ikonet for å legge til bildet ditt. Om oss "Vi bestiller ikke bare reisen din. Vi hjelper deg med å realisere dine reisedrømmer hvis du gir oss en ide om hvilken opplevelse du er på jakt etter." Hovedkunder Tjenester som tilbys Tjenestefordeler Margie’s Travel er det ledende firmaet å kontakte når du vil reise. Vi har betjent sammfunnet i Raleigh i mer enn 20 år, og vi er stolte over våre høye servicestandarder og vårt uovertrufne omdømme med hensyn til høflighet og oppfølging. Henriette Andersen og hennes søster hadde aldri vært utenfor Raleigh og ville ut på et tropisk eventyr, men de var nervøse for at de skulle bli syk eller bli borte i et annet land. En av våre ansatte satte sammen en idiotsikker ferie som omfattet sjekklister, betrodde kontakter på feriestedet og andre ressurser. Søstrene returnerte, og var ivrige etter flere reiser utenlands. Gjennom vårt omfattende partnernettverk gir vi deg fantastiske reisetjenester, herunder: Passfremskynding Utfluktsplanlegging Hotell-, fly-, transportarrangementer Reiseforsikring Når du kontakter Margie’s Travel, har du kommet til den beste. Vi tilbyr erfaring og allsidighet, så du får: Bestilling av alle typer reiser Hurtige, grundige og kunnskapsrike svar på samtaler og spørsmål Ressursrike og bereiste ansatte Vår pålitelighet og prisbelønte kundeservice har gitt oss en imponerende kundeliste, herunder: Northwind Traders Fabrikam Contoso Limited Adventure Works


Laste ned ppt "Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google