Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt."— Utskrift av presentasjonen:

1 Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt riktig justert, eksperimenterer du med innstillingen Tilpass til papirstørrelse. Den finner du i dialogboksen Skriv ut. Klikk Helsidelysbilder for å gå til den. La du merke til at vi laget brettemerker for deg? De er svært svake, men hvis du ikke liker at de vises i brosjyren, klikker du Visning og Lysbildermal og sletter dem før du skriver ut. Tilpasse innholdet: Plassholderne i denne brosjyren er formatert for deg. Hvis du vil legge til eller fjerne punktmerker fra teksten, klikker du punktknappen i kategorien Hjem. Hvis du trenger flere plassholdere for titler, undertitler eller brødtekst, lager du en kopi av det du trenger og drar det til riktig plass. Smarte støttelinjer i PowerPoint lar deg justere det med alt det andre. Vil du bruke dine egne bilder i stedet for våre? Ikke noe problem! Klikk et bilde, trykk DEL-tasten og klikk ikonet for å legge til bildet ditt. Trenger vi norsk landbruk? Ja, vi trenger dette landbruket! Kilde: landbruk.no Bilder: http://www.hedgeco.net/news/wp-content/uploads/2014/06/drought18- 8b9a6db718dda8f9f968da97316f9c0a2daa3655.jpg http://gemini.no/wp-content/uploads/2013/11/Ku-Norge-Elisabeth- %C3%98stensvik-photos.jpg https://static-svensktkott- temp.s3.amazonaws.com/uploads/media/havor_levande_landsbygd.jpg http://3.bp.blogspot.com/-qPhx0Q7Hum4/Tcwha9ixbOI/AAAAAAAAC- I/jezqy7ZUcwA/s1600/DSC_0296.JPG http://www.bygdekvinnelaget.no/sites/bygdekvinnelaget.no/files/media/u753/ya y-2165975.jpg http://rema-no-prod-media.s3.amazonaws.com/wordpress/wp- content/uploads/2014/09/WP_3.jpg www.landbruk.no Vi hører stadig at norsk mat er dyr, men nordmenn tilhører den halvdelen av europeiske innbyggere som bruker lavest andel av inntektene sine på mat. Norsk mat er bare dyr fordi lønningene i landet er høye. Aldri før har vi trengt å jobbe så lite for å ha råd til å fylle en handlevogn med mat.

2 Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt riktig justert, eksperimenterer du med innstillingen Tilpass til papirstørrelse. Den finner du i dialogboksen Skriv ut. Klikk Helsidelysbilder for å gå til den. La du merke til at vi laget brettemerker for deg? De er svært svake, men hvis du ikke liker at de vises i brosjyren, klikker du Visning og Lysbildermal og sletter dem før du skriver ut. Tilpasse innholdet: Plassholderne i denne brosjyren er formatert for deg. Hvis du vil legge til eller fjerne punktmerker fra teksten, klikker du punktknappen i kategorien Hjem. Hvis du trenger flere plassholdere for titler, undertitler eller brødtekst, lager du en kopi av det du trenger og drar det til riktig plass. Smarte støttelinjer i PowerPoint lar deg justere det med alt det andre. Vil du bruke dine egne bilder i stedet for våre? Ikke noe problem! Klikk et bilde, trykk DEL-tasten og klikk ikonet for å legge til bildet ditt. Trygg og næringsrik mat I FNs klimarapport fra mars 2014 konkluderes det med at verdens matproduksjon kan bli redusert med 2 prosent hvert tiår framover. I samme periode vil verdens befolkning øke med 14 prosent. Norsk landbruk bidrar til det norske samfunnet. På grunn av det norske landbruket får vi dekket det mest grunnleggende menneskelige behovet – trygg og næringsrik mat Arbeid og levebrød Norsk landbruk bidrar til arbeid og levebrød for 45000 bønder og leverer produkter til matnæringen der 40000 er sysselsatt. Det holder med andre ord 95000 mennesker i arbeid. Levende distrikter Landbruket holder distriktene levende. Hvis distriktene ikke holdes levende, flytter flere inn til byene, noe som øker presset på boligprisene, skaper større trafikkkøer og mer lokal forurensning i byene. Kulturarven Uten landbruket hadde kulturlandskapet grodd igjen. Dermed hadde en viktig del av den norske kulturarven forsvunnet. I tillegg har landbruket gitt oss eventyr, formet dialekter, påvirket kunst, skapt håndverk og vært med på definere norsk nasjonalfølelse. Noe av dette ville gått tapt hvis norsk landbruk ble lagt ned.

3 Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt riktig justert, eksperimenterer du med innstillingen Tilpass til papirstørrelse. Den finner du i dialogboksen Skriv ut. Klikk Helsidelysbilder for å gå til den. La du merke til at vi laget brettemerker for deg? De er svært svake, men hvis du ikke liker at de vises i brosjyren, klikker du Visning og Lysbildermal og sletter dem før du skriver ut. Tilpasse innholdet: Plassholderne i denne brosjyren er formatert for deg. Hvis du vil legge til eller fjerne punktmerker fra teksten, klikker du punktknappen i kategorien Hjem. Hvis du trenger flere plassholdere for titler, undertitler eller brødtekst, lager du en kopi av det du trenger og drar det til riktig plass. Smarte støttelinjer i PowerPoint lar deg justere det med alt det andre. Vil du bruke dine egne bilder i stedet for våre? Ikke noe problem! Klikk et bilde, trykk DEL-tasten og klikk ikonet for å legge til bildet ditt. http://www.hedgeco.net/news/wp- content/uploads/2014/06/drought18- 8b9a6db718dda8f9f968da97316f9c0a2daa3655.j pg http://www.hedgeco.net/news/wp- content/uploads/2014/06/drought18- 8b9a6db718dda8f9f968da97316f9c0a2daa3655.jp g http://gemini.no/wp- content/uploads/2013/11/Ku-Norge-Elisabeth- %C3%98stensvik-photos.jpg https://static-svensktkott- temp.s3.amazonaws.com/uploads/media/havor_ levande_landsbygd.jpg http://3.bp.blogspot.com/- qPhx0Q7Hum4/Tcwha9ixbOI/AAAAAAAAC- I/jezqy7ZUcwA/s1600/DSC_0296.JPG http://www.bygdekvinnelaget.no/sites/bygdekvi nnelaget.no/files/media/u753/yay-2165975.jpg http://rema-no-prod- media.s3.amazonaws.com/wordpress/wp- content/uploads/2014/09/WP_3.jpg


Laste ned ppt "Utskrift: Skriveren skriver kanskje ikke ut på samme måte som våre skrivere, så du må passe på at du prøver noen testutskrifter. Hvis ting ikke er helt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google